Τα αποδοτικά κλιματιστικά της LG είναι μια βιώσιμη λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας

0

Καθώς μπαίνουμε στην καρδιά του χειμώνα και η θερμοκρασία πέφτει για τα καλά, τα κορυφαία κλιματιστικά της LG Electronics αποτελούν μία ενεργειακά αποδοτική λύση για την θέρμανση του σπιτιού σας.

Τα κλιματιστικά της LG ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής και διαθέτουν τον συμπιεστή LG Dual Inverter CompressorTM, ο οποίος μέσω της προηγμένης του λειτουργίας, διανέμει γρήγορα τον θερμό αέρα, για να απολαμβάνετε γρήγορα θέρμανση[1].

Επιπλέον, τα κλιματιστικά της LG διατηρούν χαμηλά το επίπεδο θορύβου[2], υποσχόμενα μια σωστή λειτουργία που θα περνά απαρατήρητη, ώστε να απολαμβάνετε ένα άνετο περιβάλλον εσείς και η οικογένεια σας. Επίσης, με τα κλιματιστικά της LG εξοικονομείτε[3] χρήματα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και φροντίζετε τον πλανήτη χωρίς να στερήστε την αποτελεσματική θέρμανση του σπιτιού σας.

Μέσω της εφαρμογής LG ThinQTM[4], μπορείτε να συνδέεστε απευθείας από το smartphone ή το tablet σας μέσω Wi-Fi και να έχετε εύκολα τον έλεγχο του κλιματιστικού σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ρυθμίζετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα, παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας και την κατάσταση του κλιματιστικού σας και προσαρμόζετε τα επίπεδα της ενέργειας που καταναλώνετε.

Τα κλιματιστικά της LG με το συμπιεστή LG Dual Inverter CompressorTM, διαθέτουν αντιαλλεργικό φίλτρο που μειώνει τις αλλεργιογόνες ουσίες[5] και απομακρύνει τη σκόνη και τα βακτήρια για να διατηρείτε ένα θερμό, καθαρό και ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον.

Τέλος, με τα κλιματιστικά LG, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τον καθαρισμό του κλιματιστικού σας, καθώς διαθέτουν λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που στεγνώνει αυτόματα το εσωτερικό του κλιματιστικού αφαιρώντας την υγρασία, ώστε να είναι πάντα καθαρό.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κλιματιστικά της LG μπορείτε να βρείτε εδώ.

[1]  Πιστοποίηση από TUV: Τα κλιματιστικά LG inverter (USQ242K*) ψύχουν έως και 40% ταχύτερα από τα κλιματιστικά LG που δεν είναι inverter (TSH2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 )
[2] Σύμφωνα με την εσωτερική δοκιμή της LG, το κλιματιστικό LG DUAL Inverter εκπέμπει θόρυβο κάτω των 19 dBA. (Μοντέλο – V10API).
[3] Πιστοποίηση από TUV: Τα κλιματιστικά LG με inverter (USQ242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TSH2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες)
[4] Η λειτουργικότητα τουThinQ ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα το προϊόν και την περιοχή.
[5] Το BAF πιστοποιεί ότι το φίλτρο διαθέτει επίστρωση για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών, όπως ακάρεα οικιακής σκόνης, μύκητες και μούχλα που αιωρούνται στον αέρα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.