Τα χρώματα που μας εντυπωσίασαν

0

Ένα δωμάτιο δεν χρειάζεται μόνο τα έπιπλα για να αισθάνεσαι όμορφα. Το χρώμα του τοίχου θα σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα αν ξεκινήσεις με τις παρακάτω αποχρώσεις που συνιστούν οι διακοσμητές.

 

1

 

Είναι από εκείνα τα χρώματα που κολακεύουν κάθε δωμάτιο όπου θα χρησιμοποιηθούν. Και επειδή σύμφωνα με έρευνες βοηθά την ικανότητα της συγκέντρωσης. Είναι επίσης ιδανικό χρώμα για το σαλόνι γιατί είναι πραγματικά χαλαρωτικό. Η επιλογή μας:Silver Charm της Kraft.

 

 

 

2

 

 

Όπως με μια φυσική ξανθιά αυτό το ανοιχτό μπλε- πράσινο είναι πολύπλοκο αλλά και γοητευτικό καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς έχει μια διακριτική λάμψη που σε κάνει να επικεντρωθείς στα έπιπλα. Η επιλογή μας:Delicate Vine από τη Kraft.

 

 

 

 

 

3

 

 

Μελαγχολικό αλλά και εντυπωσιακό είναι τόσο της μόδας το συγκεκριμένο χρώμα όχι μόνο σε υφάσματα αλλά και σε τοίχους. Αποπνέει γαλήνη και ηρεμία ενώ παράλληλα μπορεί να μετατραπεί  σε δραματική υψηλή στιλπνότητα. Προσθέστε ξύλο και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.  Η επιλογή μας:Deep Eyes από τη Kraft.

 

 

 

4

 

 

Ξέρεις πώς είναι να κοιτάζει κανείς το απέραντο γαλάζιο της Καραϊβικής; Αυτό το μαγευτικό χρώμα μπορεί να ταλαντεύεται με τόσου πολλούς τρόπους. Με λευκά τελειώματα γίνεται κλασσικό ενώ με μωβ ή κίτρινο γίνεται σύγχρονο.  Η επιλογή μας:Stone Cold από τη Kraft.

 

 

 

 

 

5

 

 

 

Οι ζεστοί τόνοι είναι ιδανικοί για κάθε σπίτι.  Σίγουρα δε θέλεις το δωμάτιο σου να καταλήξει να μοιάζει με το ονειρεμένο σπίτι της Barbie. Αυτό ακριβώς το χρώμα έχει τις σωστές νότες που χρειάζεσαι. Είναι κομψό, άνετο και απίστευτα κολακευτικό για το δωμάτιο σας. Η επιλογή μας:Miami Pink από τη Kraft.

 

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.