Τα πιο απίθανα δενδρόσπιτα

0

Ακριβώς επειδή είμαστε ενήλικες δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε ότι θέλουμε να μείνουμε σε ένα δενδρόσπιτο μια μέρα. Αλλά σε αντίθεση με την παιδική μας ηλικία τώρα φανταζόμαστε έναν κομψό μοντέρνο σχεδιασμό όπου είναι πλήρως εξοπλισμένος στο εσωτερικό και φυσικά να μη βρίσκεται στην αυλή των γονιών μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αυτό δεν είναι μια απλή φαντασίωση τώρα πια. Κάθε σχέδιο που είδαμε από την γερμανική αρχιτεκτονική εταιρεία Baumraum μας κάνει να γινόμαστε πάλι παιδιά.

Τα σχέδια τους βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη, τη Βραζιλία αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες και κατασκευάζονται μόνο μετά από αίτηση.

 

Και επειδή αυτά τα σπίτια βρίσκονται μέσα στη φύση τα υλικά όπου θα χρησιμοποιηθούν είναι εξαιρετικά ανθεκτικά για να μπορέσουν να επιβιώσουν στα στοιχεία της φύσης. Τα καλύτερα ξύλα θα κρατήσουν το σπίτι σας ζεστό και άνετο στο εσωτερικό. Το τελικό αποτέλεσμα; Μια μαγευτική απόδραση από τη καθημερινότητα που θα εκπληρώσει τις πιο τρελές επιθυμίες της παιδικής σας ηλικίας.

Δείτε το καταπληκτικό εσωτερικό του δενδρόσπιτου:

1 2 3

 

 

Και φυσικά δείτε και άλλα σχέδια που φτιάχνει η συγκεκριμένη εταιρεία:

4 5 6

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.