Τα καινοτόμα κλιματιστικά DUALCOOL με Αir Purification της LG συνδυάζουν δύο ξεχωριστές λειτουργίες σε μία μόνο συσκευή

0

Η LG Electronics (LG) φέρνει την επανάσταση στα συστήματα κλιματισμού, με τα προηγμένα μοντέλα κλιματιστικών μονάδων τοίχου DUALCOOL, που διαθέτουν πλήρη δυνατότητα καθαρισμού του αέρα. Τα συγκεκριμένα κλιματιστικά, ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό με την ικανότητά τους να καθαρίζουν αποτελεσματικά τον αέρα ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το σπίτι ευχάριστα δροσερό.

Tα κλιματιστικά DUALCOOL με Air Purifying System, αφαιρούν μικροσωματίδια ή αιωρούμενα σωματίδια (PM), μέσω μιας διαδικασίας τριών βημάτων, χρησιμοποιώντας αισθητήρα καθαρότητας αέρα PM 1.0, Ion Diffuser και Micro Dust φίλτρο. Αρχικά, ο αισθητήρας ανιχνεύει, αυτόματα, σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και PM 1.0, μαζί με άλλες επιβλαβείς εναέριες ύλες. Στη συνέχεια, το Ion Diffuser χρησιµοποιεί 5 εκατοµµύρια εκπεμπόμενα μέσω του αέρα ανιόντα τα οποία προσκολλούνται στα μικρά σωματίδια. Τέλος, το θετικά φορτισμένο Micro Dust φίλτρο, συγκρατεί εύκολα τα αρνητικά φορτισμένα μικροσωματίδια, συμπεριλαμβανομένων ιών και βακτηρίων. Αξιοποιώντας την αρχή της ηλεκτροστατικής φόρτισης, το σύστημα της LG φιλτράρει επίσης εισπνεύσιμα σωματίδια (έως PM0.3) που μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστική νόσο.

Επιπλέον, μέσω της οθόνης για την ένδειξη ποιότητας εσωτερικού αέρα, Indoor Air Quality (IAQ), προβάλλονται οι συνθήκες που επικρατούν στον χώρο καθώς και η πρόοδος της καθαρότητας του αέρα μέσω εικονιδίων που αλλάζουν χρώμα για να αντικατοπτρίζουν την κατάσταση του περιβάλλοντος. Η απλή, έγχρωμη οθόνη, βρίσκεται στον μπροστινό panel των συγκεκριμένων μοντέλων DUALCOOL και δείχνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα σε πραγματικό χρόνο, είτε πραγματοποιείται εκείνη την ώρα καθαρισμός είτε όχι.

Εκτός από τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά που διαθέτει, το LG DUALCOOL με Air Purification είναι παράλληλα ένα κλιματιστικό υψηλής απόδοσης που ψύχει τον χώρο πιο γρήγορα σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα καθώς είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο συμπιεστή DUAL Inverter. Ακόμη, η λειτουργία Comfort Air βοηθά τους χρήστες να απολαύσουν με μεγαλύτερη άνεση το δροσερό περιβάλλον, καθώς οι περσίδες του κλιματιστικού ρυθμίζονται σε µία προεπιλεγμένη θέση, ώστε ο αέρας που εκρέει, να κατευθύνεται µακριά από τους παρευρισκόμενους στο δωμάτιο, αποφεύγοντας την απότομη πτώση της θερμοκρασίας του σώματος.

«Είμαστε υπερήφανοι για το τελευταίο μας μοντέλο DUALCOOL με Αir Purification, το οποίο δημιουργήσαμε αποκλειστικά με γνώμονα την άνεση των χρηστών», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Προσφέροντας υψηλής ποιότητας κλιματισμό και καθαρισμό, η καινοτόμος συσκευή μας, επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν ένα άνετο και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.