Τα κλιματιστικά ARTCOOL της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για σένα που αναζητάς κομψότητα και άνεση

0

Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν κομψή mirror σχεδίαση που διατηρούν την αισθητική του σπιτιού σου  σε υψηλά επίπεδα, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί της LG που αντανακλά τον περιβάλλοντα χώρο. Τα κλιματιστικά ARTCOOL της LG θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης και κομψότητας στο σπίτι σου. H LG φροντίζει για τις ανάγκες των καταναλωτών που επιθυμούν ταχύτερη ψύξη, μεγαλύτερη άνεση και αθόρυβη λειτουργία που περνάει απαρατήρητη. Έτσι, κοιμάσαι ήσυχος τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού χωρίς να σκέφτεσαι το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL διαθέτουν στο εσωτερικό τους ανεμιστήρα UVnano™  που απομακρύνει τα βακτήρια σε ποσοστό 99,99%[1] με φωτισμό LED UV, διατηρώντας τον ανεμιστήρα καθαρό. Ένα καθαρό κλιματιστικό που καθαρίζει και το χώρο σου από βακτήρια χάρη στον ιονιστή Plasmaster™ Ionizer++ αφαιρώντας το 99,9%[2] των προσκολλημένων βακτηρίων και αφήνοντας μία αίσθηση καθαρότητας και ευεξίας στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Επίσης, τα κλιματιστικά ARTCOOL διαθέτουν τεχνολογία Dual Inverter Compressor™ με  10 χρόνια εγγύηση[3], συμβάλλοντας στην ταχύτερη ψύξη[4] χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον[5] και να αυξάνεται ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον, διαθέτουν σωστή λειτουργία που περνά απαρατήρητη καθώς λειτουργούν με χαμηλό επίπεδο θορύβου και προσφέρουν άνετο και ήρεμο ύπνο[6].

Παράλληλα, με το αντιαλλεργικό φίλτρο μειώνονται οι αλλεργιογόνες ουσίες για πιο καθαρό αέρα[7] χωρίς σκόνη και ακάρεα.

Για εσένα που επιθυμείς να συνδέεσαι εύκολα με το κλιματιστικό από το smartphone[8] σου μέσω σύνδεσης σε δίκτυο wi-fi, η smart εφαρμογή ThinQ™ του κλιματιστικού ARTCOOL της LG σου επιτρέπει να θέτεις το κλιματιστικό σου εύκολα σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού και να παρακολουθείς διαρκώς τη καθημερινή συντήρηση και την κατανάλωση ενέργειας από όπου και αν βρίσκεσαι.

Έτσι, με τα κλιματιστικά ARTCOOL της LG απολαμβάνεις κάθε στιγμή στο σπίτι σου συνδυάζοντας την καλύτερη λύση δροσιάς με την κομψότητα!

[1] Πιστοποίηση από TUV. Από δοκιμή που διενήργησε η TÜV Rheinland, σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 20743:2007, πιστοποιήθηκε ότι
η UVnano LED απομακρύνει τον χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, τον επιδερμικό σταφυλόκοκκο και την Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας σε ποσοστό 99,99% από τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, μετά από 4ωρη έκθεση στα φώτα LED UV, τα οποία βρίσκονται κάτω από τον ανεμιστήρα. Στα μοντέλα της δοκιμής συγκαταλέγονται τα S3NM12JL1GA (SJ), S3NM09AA1MA (SA) και S3NM24K21GA (SK). Τα αποτελέσματα της δοκιμής δεν σημαίνουν ότι το κλιματιστικό απελευθερώνει αέρα χωρίς βακτήρια σε ποσοστό 99,99%. Η αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης βακτηρίων ενδέχεται να διαφέρει σε πραγματικές συνθήκες.
[2] Πιστοποίηση από TUV. Η TÜV Rheinland πιστοποίησε ότι το PlasmasterIonizer++ απομακρύνει προσκολλημένα βακτήρια σε ποσοστό έως και 99,9% (χρυσίζων σταφυλόκοκκος, Εσερίχια κόλι και αεριογόνος ψευδομονάδα) σε χώρο δοκιμών 30 m3. Το μοντέλο που υποβλήθηκε στη δοκιμή ήταν το SW09BAJWAN. Δεν πρόκειται για την αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης των βακτηρίων στο κλιματιστικό, η οποία (αποτελεσματικότητα) μπορεί να διαφέρει από τις πραγματικές συνθήκες χρήσης.
[3] 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στον συμπιεστή. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty
[4] Τα κλιματιστικά LG με inverter (USQ242K*) παρέχουν ψύξη έως και κατά 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TSH2465DAO). Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 ℃, εσωτερική 33 ℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ℃).
[5] Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 ℃, εσωτερική 33 ℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ℃), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες)
[6] Σύμφωνα με εσωτερική δοκιμή της LG, το κλιματιστικό LG DUAL Inverter εκπέμπει θόρυβο κάτω των 19 dBA. (Μοντέλο – V10API)
[7] Πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (BAF): Το BAF πιστοποιεί ότι το φίλτρο διαθέτει επίστρωση για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών, όπως ακάρεα οικιακής σκόνης, μύκητες και μούχλα που αιωρούνται στον αέρα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.
[8] Μέσω σύνδεσης σε WIFI δίκτυο

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.