Τα λάθη στη χρήση του μίξερ

0

Η αγαπημένη σου ηλεκτρική συσκευή όπου φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γλυκά χρειάζεται περισσότερη προσοχή από όσο νομίζεις για να κρατήσει περισσότερα χρόνια και να σε ταξιδεύει σε αυτό το μονοπάτι των γλυκών απολαύσεων.

1. Οδηγίες χρήσης.

Μήπως δεν διαβάζεις τις οδηγίες χρήσης; Μη χρησιμοποιήσεις το μίξερ ξανά χωρίς να διαβάσεις με προσοχή το manual. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβεις πόσο αλεύρι μπορεί να χειριστεί το μίξερ ταυτόχρονα για να διπλασιάσεις ή όχι τα υλικά στη συνταγή σου.

2. Χαμηλή ταχύτητα.

Προκειμένου να αποφύγεις το πιτσίλισμα ξεκίνα με χαμηλή ταχύτητα και στη συνέχεια αύξησε την ένταση.

3. Καθάρισμα.

Θα πρέπει να συμβουλευτείς το manual για ακόμα μια φορά για το καθάρισμα της συσκευής όχι μόνο για το δοχείο αλλά και για τους αναδευτήρες. Στη συνέχεια αποθήκευσε το για να είναι έτοιμο για χρήση την επόμενη φορά.

Οι Κουζινομηχανές Kenwood Chef και Kenwood Major ενσαρκώνουν την καλύτερη τεχνογνωσία σχεδιασμού και μηχανικής της Kenwood. Δεν είναι ένα απλό μίξερ. Αποτελούν την Κουζινομηχανή του οξυδερκούς γνώστη.Αν η μαγειρική είναι το πάθος σας, η ποικιλία των Κουζινομηχανών Kenwood Chef και Major θα σας δώσουν την ελευθερία και τα μέσα να το εκφράσετε.

Μια σύγχρονη εκδοχή με δημοφιλή χρώματα που παραπέμπουν στην δεκαετία των ’50 και των ’60 και μεταλλικές λεπτομέρειες δίνουν στην νέα σειρά Nostalgia μια ρετρό πινελιά στην κουζίνα. Εάν αναζητάτε μια Κουζινομηχανή εύκολη στην χρήση, με διαχρονικό σχεδιασμό και εξαιρετική απόδοση τότε η ΚΜ357 Kenwood Classic Chef της Kenwood είναι ιδανική για εσάς.

Κουζινομηχανή ΚΜ357 Orange Kenwood Classic Chef - Kenwood Ελλάδα

Ένα χέρι βοηθείας στην κουζίνα

Γίνεται πιο τολμηροί στην μαγειρική σας με την βοήθεια τωνΚουζινομηχανών της σειράς Kenwood Classic Chef. Αυτή ηΚουζινομηχανή διαθέτει μοναδική αντοχή, προσαρμοζόμενουςαναδευτήρες ανάδευσης (Αναδευτήρα Κ, Γάντζο ζύμης, Χτυπητήρι)βοηθώντας σας να αναμιγνύεται, να ανακατεύετε και ναπροετοιμάζετε μια μεγάλη ποικιλία φαγητών με ευκολία. Επίσης ηπλανητική κίνηση των αναδευτήρων εξασφαλίζει ότι το μίγμαομογενοποιείται σωστά από τα τοιχώματα και το κάτω μέρος τουκάδου. Σχεδιασμένη με χρωματιστές λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε άλλες δεκαετίες, η Κουζινομηχανή ΚΜ357 Kenwood Chef Classic δεν απλά μια άριστη επιλογή για τις καθημερινές εργασίες αλλά και μια επιλογή που θα ανανεώσει ευχάριστα την κουζίνα σας.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.