Ένα σπίτι με αστέρια

0

Όχι, αυτό που βλέπεις είναι αλήθεια. Το σπίτι που θα δεις παρακάτω μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι και ονομάζεται «The Night House». Κατά τη διάρκεια της μέρας είναι γεμάτο από αστερισμούς αλλά και αστέρια που λάμπουν. Όταν δύει ο ήλιος το υπέροχο σπίτι γίνεται ένα με τον ουρανό χαρίζοντας μια αίσθηση μαγική.

Η μοναδική αυτή πρόσοψη δημιουργήθηκε από τους  Kate McQuillen και Terrain Biennial για μια έκθεση στο Σικάγο. Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε μια γειτονιά στο Ιλλινόις.

1

 

Όπως και να έχει δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο σπίτι που θα συναντήσεις καθημερινά καθώς έχει κάτι παραμυθένιο πάνω του όχι μόνο όταν πέφτει η νύχτα αλλά και το πρωί. Αυτή η εικόνα του νυχτερινού ουρανού φωτίζεται με λάμπες τη νύχτα για ένα πιο δραματικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

2

Ενώ η εγκατάσταση αυτή είναι μόνο προσωρινή, καθώς μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί όλο αυτό είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα για μια καλλιτεχνική νότο στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού όπου μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν πραγματικά θα ακολουθήσουν και άλλοι το συγκεκριμένο παράδειγμα.

3

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.