Τα LG πλυντήρια πιάτων διαθέτουν όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν την ζωή σας ευκολότερη

0

Αστραφτερά καθαρά πιάτα με λιγότερες κηλίδες από νερό

Με την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για εξασφάλιση της υγιεινής και την όλο και μεγαλύτερη ανάγκη των σύγχρονων καταναλωτών για εξοικονόμηση ελεύθερου χρόνου, οι οικιακές συσκευές συνεχώς πληθαίνουν και προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες. Η LG Electronics (LG) ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες στην ευρεία γκάμα οικιακών συσκευών που διαθέτει.

Αποτελώντας πλέον μία από τις βασικές οικιακές συσκευές καθώς διευκολύνουν την ζωή μας, τα πλυντήρια πιάτων της LG ξεχωρίζουν για το design και την απόδοσή τους. Η σειρά πλυντηρίων πιάτων με ατμό LG QuadWash με δυνατότητα ημιεντοιχισμού, διαθέτει τεχνολογία TrueSteam™ μειώνοντας τις κηλίδες από το νερό[1] και κάνοντας τα σκεύη πιο αστραφτερά από ποτέ. Επιπλέον η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστο καθαρισμό χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης.

Επιπλέον, με την τεχνολογία EasyRack™ Plus οι σχάρες ρυθμίζονται ευκολότερα, ενώ παράλληλα διατίθεται και 3η σχάρα η οποία μπορεί να ρυθμιστεί κατά ύψος για σκεύη που είναι δύσκολο να χωρέσουν.

Αθόρυβα[2], αποτελεσματικά και αξιόπιστά χάρη στον κινητήρα Inverter Direct Drive, ο οποίος υποστηρίζεται από δεκαετή εγγύηση.

Τέλος, για τους λάτρεις της τεχνολογίας μέσω της εφαρμογής ThinQ™ για smartphones προσφέρονται στους χρήστες πληθώρα επιλογών, όπως νέα προγράμματα πλυσίματος για την κάλυψη των αναγκών τους, εξατομικευμένες ρυθμίσεις καθαρισμού, καθώς και η λειτουργίαSmart Diagnosis για την λύση τυχών προβλημάτων.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σειρά πλυντηρίων πιάτων με ατμό LG QuadWash εδώ.

[1] Σύγκριση με το μοντέλο χωρίς ατμό LG. Μέτρηση κηλίδων από το νερό για το μοντέλο LG DFB325(με ατμό) και το μοντέλο DFB415(χωρίς ατμό), σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους δοκιμής της LG.

[2] Το επίπεδο θορύβου ενδέχεται να διαφέρει ανά μοντέλο και κυμαίνεται μεταξύ 41-42db.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.