Τα πιο χρήσιμα tips για το σιδέρωμα

0

Πολλοί τη θεωρούν την εργασία-αγγαρεία του νοικοκυριού και η αλήθεια είναι πως το σιδέρωμα των ρούχων είναι απαιτητικό.

Δύο πράγματα μπορούν να διευκολύνουν τη διαδικασία, τα χρήσιμα tips και τα κατάλληλα «εργαλεία».

Τα tips τα βάζουμε εμείς. Τα εργαλεία, οι συσκευές σιδερώματος της Bosch. Έτσι, ένας χρήσιμος οδηγός για το σιδέρωμα ξεκινά:

Η σωστή θερμοκρασία

Παρόλο που τα περισσότερα ατμοσίδερα έχουν ένδειξη υφάσματος, σε γενικές γραμμές είναι καλό να θυμάστε πως τα μεταξένια και τα συνθετικά σιδερώνονται στους 180 βαθμούς, τα βαμβακερά και τα λινά στους 200 με 220, και τα μάλλινα σε μια μέτρια θερμοκρασία. Μόλις ορίσετε τη ρύθμιση, δώστε λίγο χρόνο στο σίδερο για να προσαρμοστεί.

tips σιδερώματος

Ηλεκτρικό σίδερο TDA 703021A Sensixx´x DA70 AntiShine – Magic Night Blue

Μια σειρά από «αστραφτερά» χαρακτηριστικά – χωρίς γυαλάδες. Συνδυάζει την ασφάλεια και την ευκολία με τη δύναμη των 3000 Watt. Τεχνολογία Sensor Secure με τη συσκευή να απενεργοποιείται αυτόματα όταν την ακουμπάτε κάτω, θερμαίνεται και πάλι γρήγορα όταν την σηκώσετε. Τεχνολογία Anti-Shine: Ειδική προστασία των σκουρόχρωμων και των ευαίσθητων στην θερμότητα υφασμάτων. Τεχνολογία i-Temp: Μια ενιαία ρύθμιση της θερμοκρασίας για όλα τα υφάσματα που επιδέχονται σιδέρωμα. Απλά, γρήγορα και με ασφάλεια.

Για να μην ακυρώσετε τον κόπο σας, διπλώστε ή κρεμάστε το ρούχα αμέσως μόλις τα σιδερώσετε

tips σιδερώματος

Ηλεκτρικό σίδερο TDA 7680 Sensixx´x DA70 ProEnergy

Οικονομικό σιδέρωμα με το ισχυρό, έξυπνο και βολικό σίδερο ατμού ProEnergy με το Πλήκτρο Eco που χρησιμοποιεί έως 25% λιγότερη ενέργεια και 35% λιγότερο νερό.

Μη σιδερώνετε με κυκλικές κινήσεις. Τεντώστε καλά το ύφασμα πάνω στη σιδερώστρα και κάντε κάθετες κινήσεις κατά μήκος του με το σίδεροtips σιδερώματος

Ενεργή Σιδερώστρα TDN1700P

Σιδερώστε σαν επαγγελματίας: με τη λειτουργία θέρμανσης και όλα όσα χρειάζεστε για να προστατεύσετε τα ευαίσθητα υφάσματα σας.

Όταν σιδερώνετε μεγάλα κομμάτια όπως σεντόνια και τραπεζομάντιλα, τοποθετήστε δύο καρέκλες στην άκρη της σιδερώστρας προκειμένου να απλώνετε το τμήμα που έχετε σιδερώσει προς τις καρέκλες, δουλεύοντας διαδοχικά, τμήμα-τμήμα, πάνω στο ύφασμα.

Σιδερώστε τα ρούχα με πιέτες, ξεκινώντας από κάτω και με φορά του σίδερου από τη μέσα πλευρά προς την έξω της πιέτας. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πολύ ατμό για να σιδερώσετε ρούχο με πιέτες και βολάν.

tips σιδερώματος

Σύστημα ατμού TDI 903231 A Sensixx´x DI90 AntiShine

Η μεγάλη ισχύς των 3200 watt σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής ήπιου και σωστού σιδερώματος από την Bosch βοηθάει και προστατεύει κάθε τύπο υφάσματος ακόμη και όταν είναι πολύ τσαλακωμένο.

Τεχνολογίες:

  • MotorSteam: για βαθύτερη διείσδυση ατμού στο ύφασμα χάρη στο ενσωματωμένο ειδικό μοτέρ
  • AntiShine: ειδική προστασία των σκουρόχρωμων και των ευαίσθητων στην θερμότητα υφασμάτων
  • i-Temp Advanced: ο βέλτιστος συνδυασμός θερμοκρασίας και ατμού – έτσι ώστε να μπορείτε να σιδερώνετε όλα τους τύπους υφάσματος που επιδέχονται σιδέρωμα γρήγορα και με ασφάλεια

Αφήστε τα ρούχα να κάτσουν για μερικές ώρες πριν τα τοποθετήσετε στις ντουλάπες. Με αυτόν τον τρόπο «πέφτουν» τα τσαλακώματα.tips σιδερώματος

Ηλεκτρικό σίδερο TDA 5024010 Sensixx’x DA50

Εργονομία, σχεδίαση, επιδόσεις: όλα είναι ακριβώς όπως πρέπει. Το πιο σημαντικό όμως είναι τα αποτελέσματα στο σιδέρωμα, με τη Ceranium Glissée πλάκα με κανάλια ατμού και 3 φάσεις σιδερώματος – για βέλτιστη κατανομή ατμού και τέλεια ολίσθηση.

Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, έτσι και το σιδέρωμα, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.