Τα συρματοκιβώτια κερδίζουν όλο και περισσότερους fans

1
Εμφάνιση 1 από 3

Διακρίνονται για την αντοχή τους, το πόσο φιλικά είναι προς το περιβάλλον αλλά και το πολύ ικανοποιητικό τους κόστος. Έτσι δεν είναι τυχαίο που τα συρματοκιβώτια ή ζαρζανέτια γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο δημοφιλή στο αγοραστικό κοινό που ψάχνουν κάτι μοντέρνο αλλά και συνάμα πρακτικό για τις κατασκευές τους.

gabion_260716_03-800x533 gabion_260716_05-800x533
Τα ορθογώνια, και όχι μόνο, καλάθια που είναι φτιαγμένα από σύρμα γαλβανιζέ βαρέου τύπου γεμίζονται με φυσική πέτρα (πλέον υπάρχουν και παραλλαγές με κορμούς ξύλων, μέχρι και το εξωτερικό περίβλημα της καρύδας!), και πλέον κοσμούν όχι μόνο ως προστατευτικά τις προκυμαίες, τα φράγματα των ποταμών και τις πλαγιές των βουνών όπου συγκρατούν τις πτώσεις των βράχων, αλλά και τις κατοικίες.

Εμφάνιση 1 από 3
Share it!

1 σχόλιο

  1. Niin totta! Vaikka itsekin olen ahkera lukija, ostan kirjoja loppujen lopuksi tosi harvoin. Ainakaan kirjakaupan kovakantisia kirjoja täyteen hintaan. Antikka.netistä tai ihan perinteisistä divareista kyllä ospks.Kirjaaautoisna kirjan elinkaari on ihan järkyttävän lyhyt.Mutta ilmeisesti se «unelmien kirjakauppa» ei ole hyvää bisnestä yhtään kenellekään, kun tähän tussien ja lelujen myyntiin kaikki kirjakaupat tuntuvat suuntautuvan…