Θέλετε κεφαλάρι αλλά δεν έχετε λεφτά; Μπορείτε να βάψετε ένα!

0

Οι καιροί είναι δύσκολοι, είναι γνωστό αυτό, γι’ αυτό και κάθε επιθυμία μας μόνιμα σκοντάφτει στο οικονομικό. Να, για παράδειγμα πάντα σου άρεσε η ιδέα να έχει κεφαλάρι το κρεβάτι, αφού η αλήθεια είναι πως το κάνει πιο εντυπωσιακό, του δίνει όγκο και τονίζει συνολικά το δωμάτιο με το δικό του τρόπο.

Υπάρχουν πολλές DIY λύσεις για να αποκτήσεις ένα, όπως για παράδειγμα να ντύσεις ένα ξύλο με ένα ύφασμα και να βάλεις από πάνω μεγάλα κουμπιά με ένα καρφωτικό πιστόλι. Είναι πολλοί οι τρόποι και τα υλικά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις θαύματα, ωστόσο υπάρχει και μία άλλη πρόταση, ακόμα πιο οικονομική. Μπορείς να βάψεις ένα παραλληλόγραμμο ή ότι άλλο σχήμα θέλεις, κατευθείαν στον τοίχο σου! Τόσο εύκολα και απλά!

Δεν θα σου κοστίσει, θα σου πάρει πολύ λίγο χρόνο και, που ξέρεις, το αποτέλεσμα μπορεί να σου αρέσει και καλύτερα από ένα κανονικό κεφαλάρι. Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε έντονο χρώμα για να κάνει τη διαφορά στο δωμάτιο ή  κάτι πιο απαλό για να ηρεμεί… το κεφάλι σου. Και όσο εύκολα «τοποθετείται», τόσο εύκολα φεύγει. Εάν δεν σου αρέσει το χρώμα ή το βαρεθείς μετά από λίγο καιρό, μπορείς να το βάψεις από πάνω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πως σου φαίνεται η ιδέα;

painted-headboard_060916_02
Πηγή: Contemporist

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.