Με την Jewels Collection της Russell Hobbs, θα ετοιμάσετε το πιο «elegant» πρωινό!

0

H Russell Hobbs μας έχει συνηθίσει (και «καλομάθει) σε προϊόντα που δεν διακρίνονται μόνο για την εξαιρετική τους ποιότητα κατασκευής και τα ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και για το «elegant» design τους. Η υψηλή αισθητική, οι λεπτές σχεδιαστές γραμμές και το μεταλλικό φινίρισμα αποκρυσταλλώνονται πλήρως στην σειρά Jewels Collection, η οποία αποτελείται από μία καφετιέρα, ένα βραστήρα και μία φρυγανιέρα.

H Russell Hobbs σχεδίασε μία σειρά εμπνευσμένη από τους πολύτιμους λίθους, προσφέροντας τις τρεις παραπάνω συσκευές σε δύο διαφορετικές «αποχρώσεις» (Moonstone Grey και Topaz Blue). Εκπέμποντας μοναδική γοητεία, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει με όλες τις συσκευές της η Russell Hobbs, τα εν λόγω προϊόντα δεν γίνεται να μην σας τραβήξουν την προσοχή, δίνοντας έναν λαμπερό και συγχρόνως αστραφτερό τόνο στη διακόσμηση του σπιτιού (και ειδικότερα της κουζίνας σας). Παράληλλα, η ποιότητα κατασκευής τους θεωρείται αναντίρρητη, καθώς τα προαναφερθέντα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Και επειδή όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι το πρωινό στην καθημερινότητα μας, οι συσκευές της σειράς Jewels είναι βέβαιο ότι θα ομορφύνουν τη μέρα σας!

Μοναδική premium αισθητική και λαμπερό στυλ, εξαιρετικές σχεδιαστικές γραμμές και αντοχή που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, η Russell Hobbs δίνει με τη σειρά Jewels  για μία ακόμη φορά «μαθήματα» για την μορφή που πρέπει να έχουν όλες οι σύγχρονες οικιακές συσκευές.

Τις ξεχωριστές συσκευές της Russell Hobbs θα τις βρείτε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.