Το ALL IN ONE ηχείο της LG, XBOOM RNC7, υπόσχεται αξέχαστα πάρτι

0

Το νέο ασύρματο ηχείο της LG XBOOM RNC7 υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου και μια συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των μουσικόφιλων και των πάρτι, το LG XBOOM RNC7 συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία, κομψή σχεδίαση και εξαιρετικές επιδόσεις, θέτοντας νέα πρότυπα στην αγορά. Με Super Bass Boost και άλλα χαρακτηριστικά που προσφέρουν διασκεδαστικές στιγμές στο πάρτι, το LG XBOOM RNC7 αποδίδει μεγάλους και δυνατούς ρυθμούς που απογειώνουν την ατμόσφαιρα. Το ηχείο δημιουργεί επιπλέον ροή αέρα πίσω από τη μονάδα του ηχείου για να παράγει καταιγιστικά μπάσα που δίνουν ζωή σε κάθε πάρτι.

Το ηχείο διαθέτει πολλαπλό Bluetooth® και μέσω του XBOOM App[1], οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τρεις συσκευές ταυτόχρονα και να χειριστούν μια λίστα αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής. Για διπλασιασμό της απόδοσης του ήχου, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ασύρματα δύο LG XBOOM RNC7, έχοντας ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο ήχο και καλύτερα πάρτι με περισσότερη διασκέδαση.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού του ήχου με την τηλεόραση, μέσω ξεχωριστού καλωδίου ή Bluetooth® για να απολαμβάνουν οι χρήστες ακόμα πιο εντυπωσιακό ήχο που γεμίζει τον χώρο.

Το ηχείο LG XBOOM RNC7 εκτός από τα προηγμένα ηχητικά χαρακτηριστικά του, δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών αναπαραγωγής και εγγραφής του ήχου, όπως η εγγραφή μιας λίστας αναπαραγωγής μέσω USB[2] για να μπορούν οι χρήστες να την απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή ή να τη στείλουν μέσω Bluetooth® σε φίλους.

Επίσης, με το DJ App, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν το πάρτι με χορό και να παίζουν ηχητικά εφέ απευθείας από το App σε οποιαδήποτε συσκευή Android™[3] ή iOS[4] ή μέσω του DJ Pad στο ηχείο. Οι χρήστες, θέλοντας να δώσουν μια ακόμα πιο ευχάριστη νότα στο πάρτι, μπορούν να το μετατρέψουν σε καραοκε[5]. Αρκεί να ρυθμίσουν την ένταση της μουσικής και του μικροφώνου ξεχωριστά, να μειώσουν τα φωνητικά του τραγουδιού με το Voice Canceller και να συντονίσουν τη μουσική με τη φωνή τους με το Key Changer.

Για περισσότερη διασκέδαση, οι κάτοχοι Android συσκευών μπορούν να συγχρονίσουν το smartphone τους[6] με το ηχείο και να λειτουργήσει ως party strobe[7], καθώς το πίσω φως αναβοσβήνει σε συγχρονισμό με τη μουσική. Τέλος, το ηχείο διαθέτει το Multi Color Lighting που δίνει φως στον χώρο, με τα έγχρωμα φώτα LED να ποικίλουν και να αλλάζουν ανάλογα με τον ρυθμό, κάνοντας το πάρτι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Με αυτή την τελευταία προσθήκη στην καταξιωμένη σειρά LG XBOOM, η LG επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες ήχου.

[1] Το XBOOM App είναι διαθέσιμο στο Google Play Store ή στο Apple App Store.
[2] Δεν υπάρχει εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.
[3] ΤοAndroid είναι εμπορικό σήμα της Google LLC
[4] Το IOS είναι εμπορικό σήμα της Cisco στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.
[5] Δεν περιλαμβάνεται μικρόφωνο. Ο ήχος φωνητικών είναι η ένταση του μικροφώνου για τη δική σας φωνή.
[6] Σύνδεση έως και τρία smartphone
[7] Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί μόνο σε συσκευές Android.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.