Το εορταστικό ωράριο των μαγαζιών ξεκινάει!

0

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα για την περίοδο του Πάσχα, με τα μαγαζιά να παραμένουν ανοιχτά και την Κυριακή 28 Απριλίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Καφούνης, με αφορμή την ανακοίνωση, εξέφρασε την ελπίδα ότι η εορταστική περίοδος θα συμβάλει στην ανάκαμψη της αγοραστικής κίνησης, ιδιαίτερα μετά από μια τρίμηνη πτώση 3% στις πωλήσεις των μικρών καταστημάτων που διαπιστώθηκε στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το τέταρτο τρίμηνο του 2023 και τρεις δύσκολους μήνες στην αρχή του 2024.

Ο κ. Καφούνης τόνισε την ανάγκη στήριξης τόσο των κεντρικών όσο και των συνοικιακών αγορών από την τοπική κοινωνία και υπογράμμισε ότι τα καταστήματα προετοιμάζονται να υποδεχθούν τους καταναλωτές με γεμάτα ράφια και ελκυστικές τιμές για τις πασχαλινές αγορές. Ευχήθηκε επίσης σε όλους καλή Ανάσταση και ευτυχισμένο Πάσχα.

Για την Πέμπτη 25 Απριλίου και την Παρασκευή 26 Απριλίου, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 27 Απριλίου, το ωράριο θα είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και την Κυριακή 28 Απριλίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Την Κυριακή του Πάσχα και τις επόμενες δύο ημέρες, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, με την Τρίτη να είναι αργία λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς.

Πηγή: Newsit.gr

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!