Το γκρι στο σαλόνι σας

0

Ψάχνεις ιδέες για να βάλεις το γκρι χρώμα στο σαλόνι σου; Δεν είσαι η μόνη; Η εκπληκτική ευελιξία του γκρι είναι αυτό που το κάνει τόσο δημοφιλή. Το γκρι μπορεί να δημιουργήσει μια τόσο ζεστή εικόνα αλλά παράλληλα γοητευτική, ήρεμη και χαλαρή γεμάτη ταυτόχρονα με ζωντάνια και ενεργητικότητα.

1

Μια απλή γρήγορη ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε αμέσως πως όσο ουδέτερο και αν είναι, κάθε απόχρωση του γκρι είναι ικανή να δημιουργήσει μια διαφορετική εμφάνιση, αίσθηση αλλά και ύφος στο σαλόνι σας καθώς η απόχρωση που θα επιλέξετε θα είναι αναπόσπαστο μέρος του προσωπικού σας στυλ.

2

Στη πιο σύγχρονη εκδοχή, η τάση είναι πιο σκοτεινή και πιο δραματική αλλά σχετίζεται άμεσα με τις μπλε και τις πράσινες αποχρώσεις. Σκεφτείτε επίσης σχέδια και δημιουργίες που μπορεί να δώσουν φως στο γκρι σαλόνι σας. Μπορεί απλά να κάνετε γκρι ταπετσαρίες και δάπεδα αλλά και ακόμα να τους βάψετε.

3

Σε ένα σύγχρονο σπίτι μπορεί να είναι επίσης στους τοίχους ρίγες αλλά και άλλα γεωμετρικά σχέδια ενώ το κυρίαρχο χρώμα θα είναι το γκρι μπορεί να υπάρχουν μικρές πινελιές μαύρου χρώματος. Τέλος, ακόμα και η χρήση floral μπορεί να δώσει χρώμα στο χώρο σας.

4

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.