Το απόλυτο λεξικό του Smart Home!

1
Εμφάνιση 1 από 3

Ακούτε συνέχεια για το Smart Home και το Internet of Things αλλά δεν έχετε ιδέα τι σημαίνουν; Διαβάζετε για «hubs», «smart bulbs», «syncing», «connected», «apps», αλλά δε μπορείτε να φανταστείτε τι σχέση έχουν με το σπίτι σας και που βρίσκουν εφαρμογή; 

Το Cool Home σας εισάγει στον κόσμο του έξυπνου σπιτιού και έφτιαξε για σας ένα λεξικό με βασικούς όρους και είδη συσκευών, ώστε να ξέρετε… τι σημαίνει τι! Ειδικά για τους «πρωτάρηδες», θα σας βοηθήσει να καταλάβετε με απλά λόγια τι εκφράζει ο κάθε όρος, ώστε να αρχίσετε να… ψάχνεστε και μόνοι σας! Πάμε λοιπόν…

Το λεξικό θα εμπλουτίζεται διαρκώς και μπορείτε να αφήσετε με σχόλιο τις δικές λέξεις ή όρους που θα θέλατε να επεξηγήσουμε/προσθέσουμε σε αυτό!

A-H και 1-9

4K ή UltraHD ή UHD: Οι 4K τηλεοράσεις έχουν ανάλυση 3840×2160 pixels ή λίγο μεγαλύτερη. Αυτή την ανάλυση μπορεί να τη δείτε γραμμένη και ως 2160p.

Connected Car: Το «συνδεδεμένο» στο Διαδίκτυο αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί κατ’επέκταση να επικοινωνεί με το smartphone σας αλλά και με τις συσκευές του σπιτιού σας και φυσικά να ελέγχει κάποια τμήματα της λειτουργίας τους, όπως και αυτές της δικής του.

ford sync (2) (Large)

Cloud: Το γνωστό μας «σύννεφο» αντιπροσωπεύει τα δεδομένα μας που αποθηκεύονται και online, όχι μόνο τοπικά (π.χ. στο σκληρό δίσκο), ώστε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά από οποιοδήποτε υπολογιστή και κινητό, όταν συνδεθούμε με το λογαριασμό μας. Παραδείγματα είναι οι υπηρεσίες Dropbox και Google Docs.

FullHD: Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 1920×1080 pixels. Εναλλακτικά, 1080p.

Εμφάνιση 1 από 3
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.