Το μικροσκοπικό σπίτι που έφτιαξε ένας φοιτητής

0

Είναι πολλοί φοιτητές στην Αμερική που μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο έρχονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο χρέος. Τα έξοδα διαβίωσης είναι μεγάλα και συσσωρεύονται με τα χρόνια, δημιουργώντας τους έτσι έναν βραχνά αμέσως μετά την αποφοίτηση. Φυσικά τα έξοδα για τα ενοίκια αποτελούν το μεγαλύτερο βάρος στον οικονομικό προϋπολογισμό τους, η δυσκολία που πρέπει να λύσουν με όσο γίνεται μικρότερο κόστος.
Στο πανεπιστήμιο του Τέξας ο Joel Weber έλυσε τα προβλήματα του με το μικροσκοπικό σπίτι που έφτιαξε ξοδεύοντας μόλις 20.000 δολάρια. Όπως δηλώνει τα λίγα λειτουργικά του έξοδα θα τον βοηθήσουν να κοντρολάρει καλύτερα τα οικονομικά του και να μην αποφοιτήσει χρεωμένος πολλά λεφτά.

college-student-tiny-house3
Το σπίτι έχει σοφίτα για το κρεβάτι, ένα χώρο γραφείου, κουζίνα και ένα μίνι μπάνιο.

college-student-tiny-house4
Ο Joel σπουδάζει design οπότε ήταν ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να στήσει το σπίτι όπως εκείνος το είχε φανταστεί. Απλό και λειτουργικό

college-student-tiny-house5
Στα άμεσα πλάνα του είναι να προσθέσει και μία τουαλέτα αφού τώρα χρησιμοποιεί του ξενώνα που βρίσκεται στο ίδιο κτήμα. Στο μέλλον ελπίζει πως θα τοποθετήσει φωτοβολταϊκά πάνελ και έναν συλλέκτη βρόχινου νερού.

college-student-tiny-house6
Ποιος είπε πως το μικροσκοπικό φοιτητικό σπίτι δεν έχει στυλ;

college-student-tiny-house7
Πολλοί φοιτητές θα ήθελαν να μένουν εδώ…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.