Το νέο κατάστημα NEF-NEF Homeware στη Γλυφάδα άνοιξε για να σας αλλάξει τη διάθεση!

0

Σε έναν υπέροχο χώρο στην οδό Λαζαράκη βρήκε την ιδανική του θέση το έκτο εταιρικό κατάστημα της NEF–NEF. Ζεστό και φιλόξενο, με ατμόσφαιρα σπιτιού, το νέο NEF-NEF Homeware αναδεικνύει την πλούσια συλλογή της Ελληνικής εταιρείας που ειδικεύεται σε εξαιρετικής ποιότητας Λευκά Είδη. Γνωρίστε τις διαφορετικές σειρές σχεδιασμένες για να ομορφαίνουν κάθε χώρο σε ένα σπίτι που απολαμβάνεις να ζεις και να μοιράζεσαι, εμπνευστείτε από τις τελευταίες τάσεις στο design και διαλέξτε δώρα διαχρονικά, που προσφέρουν άνεση, χαρά και ζεστασιά στους αγαπημένους σας. Μια επίσκεψη στο επίσημο website είναι βέβαιο ότι θα σας πείσει.

NEF-NEF Homeware > Λαζαράκη 10, Γλυφάδα, τηλ. 2130998080

Η φιλοσοφία πίσω από το brand

Στη NEF-NEF τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Επιλέγοντας τα πιο μαλακά και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, τα λευκά είδη της NEF-NEF είναι οικολογικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία και ιδιαίτερα των βρεφών και των παιδιών. H συλλογή της που ανανεώνεται 2 φορές το χρόνο – Φθινόπωρο/Χειμώνας και Άνοιξη/Καλοκαίρι–εμπνέει τη δημιουργία χώρων που απολαμβάνεις να ζεις με λευκά είδη που αλλάζουν τη διάθεση. Στο επίκεντρο της σχεδιαστικής ομάδας, interior designers και stylists φιλτράρουν τις διεθνείς τάσεις στη μόδα και το design, δημιουργώντας σχέδια που εκφράζουν μια μοντέρνα και μαζί κομψή, άνετη και πρακτική διάθεση στη διακόσμηση. Η κάθε νέα συλλογή προορίζεται να ανανεώσει το κάθε δωμάτιο του σπιτιού με ξεχωριστές σειρές για το Υπνοδωμάτιο, το Καθιστικό, την Κουζίνα και το Μπάνιο, ενώ ειδική έμφαση δίνεται σε μια ολοκληρωμένη Παιδική και Βρεφική Collection. H NEF-NEF επίσημος κατασκευαστής και διανομέας παιδικών λευκών ειδών της DISNEY για Ελλάδα και Κύπρο.

Λίγα λόγια για τη NEF-NEF

Μια οικογενειακή εταιρεία με διεθνές προφίλ και ηγετική θέση στο χώρο των λευκών ειδών επί 57 χρόνια, η NEF-NEF είναι μια από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της χώρας με διάκριση στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2018. Με έτος ίδρυσης το 1961, αριθμεί 6 εταιρικά καταστήματα NEF-NEF HOMEWARE, ενώ τα προϊόντα της πωλούνται σε 250 καταστήματα Λευκών ειδών, σε 32 shop in a shop, στο διαδίκτυο και σε καταστήματα στο εξωτερικό. Η NEF-NEF διαθέτει εξειδικευμένο B2Β ξενοδοχειακό τμήμα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.