Το νέο κατάστημα της Kärcher Center Camion Τσολακίδης στην Ελευσίνα ανοίγει τις πόρτες του και μας περιμένει

0

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου η Karcher υποδέχτηκε στην οικογένειά της με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια το νέο Kärcher Center Camion Τσολακίδης στην Ελευσίνα, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του για να παρέχει στον ιδιώτη και τον επαγγελματία ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και άψογης εξυπηρέτησης.

Η CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1990 με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων. Η ομάδα της CAMION έχει ως προτεραιότητα την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής. Γνωρίζοντας ότι η επιτυχία της εξαρτάται από την επιτυχία των πελατών της προσφέρει συνεχώς λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες τους. Διαθέτει ανταλλακτικά για επαγγελματικά και επιβατικά οχήματα, διαγνωστικά, ειδικά εργαλεία, ζυγιστικά μηχανήματα και συστήματα αποθήκευσης και καθαρισμού. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά και δημιουργούν το  νέο Kärcher Center Camion Τσολακίδης για να κάνουν τη διαφορά στο χώρο του καθαρισμού!

default

Το Kärcher Center Camion Τσολακίδης στην Ελευσίνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα Kärcher Center της Ελλάδος με συνολικό μέγεθος 350 τμ., ένας χώρος ιδανικός για κάθε επισκέπτη αφού μπορεί να βρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού, ανεξάρτητα από το αν είναι ιδιώτης ή επαγγελματίας. Το Kärcher Center Camion Τσολακίδης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τον επαγγελματία όπως ενοικίαση μηχανημάτων, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο service. Τα Kärcher Centers απευθύνονται στους καταναλωτές, όπου τα προϊόντα της Kärcher βρίσκουν εφαρμογή.  Είναι εξαιρετικά οργανωμένα, προσφέρουν άριστη τεχνική  υποστήριξη και λειτουργούν παράλληλα με το υπόλοιπο δίκτυο συνεργατών.  Το Kärcher Center Camion Τσολακίδης και η Kärcher Greece αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει η καθαριότητα στους χώρους εργασίας και προτείνουν μηχανήματα κατάλληλα για τον απόλυτο καθαρισμό στις αποθήκες αλλά και στους εξωτερικούς χώρους. Η Kärcher Greece προσφέρει τα κατάλληλα συστήματα για τον γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό και  ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις με ευκολία.

Η Kärcher Greece, για πάνω από 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού, μέσα από μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές.

Περισσότερες πληροφορίες για την Kärcher Greece  μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!