Το νέο κλιματιστικό Αrtcool Gallery της LG συνδυάζει κομψότητα με κορυφαία απόδοση

0

Το νέο καινοτόμο κλιματιστικό LG Artcool Gallery συνδυάζει κομψότητα με κορυφαία ενεργειακή απόδοση. Αυτό το κλιματιστικό, που  θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να αναβαθμίσετε την αισθητική του σπιτιού σας.

Το LG Artcool Gallery διαθέτει μοναδικό και καινοτόμο design, ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει αρμονικά σε κάθε εσωτερικό χώρο προσδίδοντας μία αίσθηση κομψότητας. Το Artcool Gallery διαθέτει μια LCD οθόνη full HD που περιβάλλεται από κομψή ξύλινη κορνίζα και παρουσιάζει αποκλειστικό περιεχόμενο, όπου μπορείτε να επιλέξετε απο τη συλλογή εικόνων και φωτογραφιών που ήδη περιέχονται στη μονάδα, να μεταφορτώσετε δικές σας φωτογραφίες, και να ελέγχετε την θερμοκρασία, την υγρασία και την κατανάλωση ρεύματος.

Επιπλέον, αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό απόδοσης και στιλ, και διακρίνεται για την κορυφαία του τεχνολογία. Με τη λειτουργία Fast Cooling ή Fast Heating και το πάτημα μόνο ενός κουμπιού απολαμβάνετε ταχεία ψύξη ή θέρμανση, ενώ με τη λειτουργία Active Energy Control, ελέγχετε την κατανάλωση ενέργειας μέσω 3 βημάτων απόδοσης.

Επίσης, με αυτό το έξυπνο κλιματιστικό δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τον καθαρισμό του, καθώς διαθέτει λειτουργία Freeze Cleaning που παγώνει την υγρασία πάνω στον εναλλάκτη θερμότητας της εσωτερικής μονάδας και στη συνέχεια την λειώνει παρασύροντας έτσι τις ακαθαρσίες, ενώ με τον ενσωματωμένο PlasmasterTM++ Ιονιστή, εκπέμπονται 8 εκατομμύριων ιόντα για την εξουδετέρωση των οσμών και των βακτηρίων, με στόχο τον πλήρη καθαρισμό του αέρα στο εσωτερικό περιβάλλον.

Ακόμη, μέσω της εφαρμογής LG ThinQ[1], μπορείτε να συνδέεστε απευθείας από το smartphone ή το tablet σας μέσω WI-FI και να έχετε εύκολα τον έλεγχο του κλιματιστικού σας.

Τέλος, το νέο κλιματιστικό ενσωματώνει τον συμπιεστή DUAL Inverter Compressor™, που έχει 10 χρόνια[2] εγγύηση και προσφέρει αποδοτική θέρμανση και ψύξη για ένα άνετο και ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον. Χάρη στη 10ετή εγγύηση του συμπιεστή, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός κλιματιστικού LG για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

[1] Η λειτουργικότητα τουThinQ ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και το προϊόν.
[2] 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στον συμπιεστή.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!