Το νέο κλιματιστικό LG Ocean 24K της σειράς DualCool μεταμορφώνει το χώρο σας, παρέχοντας ιδανική ατμόσφαιρα!

0

Η LG Electronics (LG) επιδιώκοντας την ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών για θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, παρουσιάζει το νέο κλιματιστικό της σειράς DualCool, LG Ocean R32, με φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη και αποδοτική εγκατάσταση, ενώ προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης και ιδανική θερμοκρασία.

Το νέο κλιματιστικό ενεργειακής σήμανσης A+++ (λειτουργία θέρμανσης στη θερμή ζώνη) διαθέτει το ψυκτικό μέσο R32, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν, καθώς είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό ψυκτικό μέσο.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται ο διπλός Συμπιεστής Inverter (Dual Compressor Inverter), που διαθέτουν τα προϊόντα της σειράς DualCool, ο οποίος επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία έως και 40%, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο αθόρυβη λειτουργία από τα συμβατικά μοντέλα, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια. Παράλληλα, με το ενσωματωμένο wifi και την αποκλειστική εφαρμογή ελέγχου οικιακών συσκευών της LG Smart ThinQ, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύει τις αγαπημένες του ρυθμίσεις και να έχει τον έλεγχο της κατάστασης και των λειτουργιών του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεται μέσω του smartphone του.

Επιπλέον, μέσω του Συστήματος Ελέγχου Ενέργειας 4 βημάτων, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης του κόστους, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ με το πάνελ ενεργειακής οθόνης της LG, παρακολουθεί το επίπεδο ενέργειας που καταναλώνει η μονάδα, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του Ocean R32, είναι το Jet cool, που προσφέρει βελτιστοποιημένη ροή αέρα υψηλής ταχύτητας και δροσίζει τα δωμάτια ταχύτερα, παρέχοντας ψυχρό αέρα ομοιόμορφα προς κάθε κατεύθυνση. Τέλος, με τη λειτουργία Comfort air, ο καταναλωτής απολαμβάνει ένα καθαρό περιβάλλον ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας στον χώρο διαβίωσης, καθώς η αυτόματη ρύθμιση της γωνίας των περσίδων, επιτρέπει την τέλεια θέση τους και την κατάλληλη ένταση του αέρα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.