Το νέο Soundbar LG Éclair QP5 στα χέρια του Δημήτρη Μακαλιά!

0

Η LG Ελλάς και ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Δημήτρης Μακαλιάς, έχουν τη χαρά να ξεκινούν τη συνεργασία τους, με την κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών ειδών να του παρέχει το κορυφαίο Soundbar LG Éclair QP5, ένα soundbar τελευταίας τεχνολογίας.

Εκτός από ένα μοναδικό εργαλείο που θα κορυφώσει τις στιγμές ψυχαγωγίας του Δημήτρη Μακαλιά με καθαρό, κρυστάλλινο και δυνατό ήχο χωρίς δονήσεις, το μινιμαλιστικό του στυλ αποτελεί και μια επιλογή υψηλής αισθητικής που θα αναβαθμίσει το χώρο του, χαρίζοντας στις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, την ποιότητα που τους αναλογεί!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό οι στιγμές αποφόρτισης και χαλάρωσης με την οικογένεια να συνοδεύονται από ποιότητα. Σαν άνθρωπος που αγαπά να περνάει το χρόνο του βλέποντας ταινίες και ακούγοντας μουσική, νομίζω ότι εγώ και το νέο μου LG Éclair QP5 θα γίνουμε αχώριστοι!»

Το LG Éclair είναι ένα μικρό σε διαστάσεις soundbar προσφέροντας το ίδιο δυνατό μπάσο όπως ένα soundbar μεγάλου μεγέθους αλλά με λιγότερες δονήσεις στο ηχείο.

Με τεχνολογία TMMeridian[1], το LG Éclair QP5 προσφέρει ήχο υψηλής ανάλυσης ενώ ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής AI Alpha 9 (μοντέλο 2021)[2] βοηθά το soundbar να αποδίδει καλύτερο ήχο. Είναι το απόλυτο μηχάνημα για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία, καθώς η κοινή χρήση λειτουργίας ήχου και τηλεόρασης του επιτρέπει τη χρήση της υπολογιστικής ισχύος της τηλεόρασης, με το AI Sound Pro, κάνοντας τα πάντα να ακούγονται πιο καθαρά και χωρίς παραμόρφωση, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία τηλεόρασης[3]. Ο ήχος 3.1.2 καναλιών και το Dolby Atmos®[4] προσαρμόζουν τον ήχο γύρω σας, για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες και την αγαπημένη σας μουσική, έχοντας καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας με λιγότερη παραμόρφωση, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους.

Το soundbar αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR, subwoofer δύο κατευθύνσεων και Dolby Atmos™4 & DTS:X™[5], με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση του ήχου.

Με τις υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικές του δυνατότητες και με τη μίνιμαλ εμφάνισή του, το LG Éclair QP5 θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός στον ήχο και θα εναρμονιστεί πλήρως με το σπίτι σας.

[1] Το Meridian είναι εμπορικό σήμα της Meridian Audio Limited

[2] Η έκδοση του επεξεργαστή AI της τηλεόρασης διαφέρει ανά μοντέλο τηλεόρασης.

[3] Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης.

[4] To Dolby Atmos είναι εμπορικό σήμα της Dolby Laboratories Licensing Corporation

[5] To DTS:X είναι εμπορικό σήμα της DTS, Inc

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.