Το πιο φιλικό ξενοδοχείο για ζωάκια βρίσκεται στην Γιούτα

0

To πιο φιλικό ξενοδοχείο για ζωάκια είναι αναμφισβήτητα αυτό που βρίσκεται στην Γιούτα των Η.Π.Α. Οι ιδιοκτήτες του είναι οι υπεύθυνοι μίας τοπικής οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων και όλα τα χρήματα από τα κέρδη του ξενοδοχείου προορίζονται για την φροντίδα των μικρών μας φίλων. Ακόμη και το όνομά του «Best Friends» («Καλύτεροι Φίλοι») είναι σούπερ φιλικό.

ξενοδοχείο για ζωάκια

Τα δωμάτια έχουν ξεχωριστά κρεβατάκια για τετράποδα που είναι ενσωματωμένα σε κάθε κρεβάτι. To «Best Friends» έχει 30 απλά δωμάτια, 8 σουίτες και 2 υπερπολυτελείς σουίτες. Το πρωινό του ξενοδοχείου είναι φυσικά vegan.

Τα υλικά μέσα στα δωμάτια είναι φιλικά προς τα ζώα και υπάρχουν παντού αξεσουάρ και παιχνίδια για ζωάκια. Ακόμη, υπάρχει ένα πάρκο αφιερωμένο στα αγαπημένα μας κατοικίδια.

ξενοδοχείο για ζωάκια

Το ξενοδοχείο χτίστηκε και σχεδιάστηκε για να είναι πολύ φιλικό προς τα ζώα

Δύο από τα δωμάτια στο ξενοδοχείο για ζωάκια είναι ειδικά σχεδιασμένα για ένοικους με γάτες. Επίσης, ένα δωμάτιο δεν δέχεται καθόλου ζώα για όσους έχουν αλλεργίες καθώς επίσης υπάρχουν και 2 δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το κόστος των δωματίων είναι από $109-$309 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο «Best Friends Roadhouse and Mercantile» στην ιστοσελίδα τους.

ξενοδοχείο για ζωάκια

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.