Το πιο στενό σπίτι του κόσμου

0

Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό είναι το πιο στενό σπίτι του κόσμου όπου το πλάτος της πρόσοψης φτάνει οριακά τα 1.19 εκατοστά. Το καλύτερο είναι πως βρίσκεται προς πώληση έναντι 85.000 λιρών. Δεν είναι όμως ένα οποιοδήποτε σπίτι καθώς έχει μπει στο βιβλίο του Γκίνες κατακτώντας τη θέση του πιο στενού σπιτιού του κόσμου και έτσι πήρε το παρατσούκλι Wedge ή αλλιώς Σφήνα.

1 2

Το στενότερο σπίτι στον κόσμο βρίσκεται στη Σκοτία λοιπόν ενώ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα σπίτι καθώς έχει θέα στη θάλασσα αλλά και αρχίζει να «ανοίγει» ο χώρος καθώς προχωράς στα επόμενα δωμάτια. Εξαιτίας του μεγέθους του βέβαια έχει μόνο ένα υπνοδωμάτιο.

3 4

Ο Peter McBride, όπου είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού, το οποίο και αγόρασε το 2001 μαζί με τη σύζυγο του Judy, αναφέρει πως το σπίτι έχει αρκετό χώρο ενώ όταν είχε έρθει ο ίδιος να αγοράσει το σπίτι είχε ακούσει πως μοιάζει με μια φέτα τυρί και ενθουσιασμένος το αγόρασε αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη. Δυστυχώς, ήρθε η ώρα να το πουλήσει όμως μετά τον θάνατο της γυναίκας του καθώς όπως λέει ο ίδιος ήρθε η ώρα να προχωρήσει τη ζωή του.

5

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.