Το σπίτι μας αλλάζει! Πώς; Με την νέα σειρά χρωμάτων και βερνικιών “Praktiker”

0

Η Praktiker Hellas, ξυπνάει τη δημιουργικότητά μας και μας ανοίγει την όρεξη για να αλλάξουμε τον χώρο μας με τη νέα της – own brand – σειρά χρωμάτων και βερνικιών “Praktiker”, η οποία παράγεται σε συνεργασία με την κορυφαία Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vechro.

 Με ανανεωμένη και μοντέρνα συσκευασία, η συγκεκριμένη σειρά ήρθε για να μας χαρίσει έμπνευση, περιλαμβάνοντας μεγάλη ποικιλία από πλαστικά χρώματα εσωτερικού χώρουακρυλικά χρώματα εξωτερικού χώρουβερνικοχρώματα και βερνίκια, αλλά και υποστρώματα. Έτσι, μπορούμε εύκολα να επιλέξουμε τι μας ταιριάζει, να κάνουμε την απαραίτητη προετοιμασία με τα ειδικά υποστρώματα και αστάρια, να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία βαφής και αξεσουάρ, ώστε  να περιποιηθούμε κάθε είδους επιφάνεια.

 Η Praktiker, άλλωστε, δίνει εξέχουσα σημασία στο χρώμα, που αποτελεί κατηγορία προορισμό για τα καταστήματά της, ενώ εξελίσσεται συνεχώς, προτείνοντάς μας καθημερινά ολοκληρωμένεςσύγχρονεςποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις για κάθε ανάγκη βαφής. Παράλληλα, μας παρέχει δωρεάν την υπηρεσία ανάμιξης χρωμάτων, προκειμένου να μπορούμε να δημιουργήσουμε ανά πάσα στιγμή εκατοντάδες αποχρώσεις.

 Και δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ, θα τα βρούμε όλα σε ένα από τα 16 καταστήματα του Δικτύου ή στο eshop της praktiker.gr.

σειρά χρωμάτων praktiker

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.