Το σπίτι του «Halloween» πωλείται για 1,8 εκ. δολάρια!

0

Το σπίτι στην πόλη Πασαντένα της Καλιφόρνια, όπου διαδραματίστηκαν σημαντικά γεγονότα στον κινηματογράφο, είναι διαθέσιμο προς πώληση στην τιμή των 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η εντυπωσιακή βίλα, που ανήκε στην ίδια οικογένεια για τρεις γενιές, έχει γίνει γνωστή ως το σπίτι που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα της κλασικής ταινίας τρόμου «Halloween» το 1978, όπου επίσης υποδύθηκε την Laurie Strode η Jamie Lee Curtis.

Το ακίνητο προσφέρει συνολικά τρεις ξεχωριστές μονάδες. Η πρώτη μονάδα περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη, υπόγειο και μια εκπληκτική βεράντα. Η δεύτερη μονάδα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια κουζίνα, ενώ η τρίτη μονάδα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα σαλόνι και μια κουζίνα. Κάθε μονάδα προσφέρει εκπληκτική θέα στο πράσινο περιβάλλον και τη γειτονιά της και βρίσκεται σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της κομητείας του Λος Άντζελες.

Η Jamie Lee Curtis, 64 ετών, καθιερώθηκε στο ρόλο της Laurie Strode από την κλασική ταινία του 1978 και επανήλθε σε αυτόν αρκετές φορές πριν από την πρόσφατη ταινία της σειράς το 2022, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία στον κόσμο του κινηματογράφου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.