Τα πάντα για το smarthome στο μοναδικό workshop της Vodafone!

1

Η Vodafone συνεχίζει τα Vodafone Tech Learnings, στα οποία οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει, να δεί από κοντά, να περιεργαστεί και να μάθει για τη λειτουργία κάθε είδους συσκευής και τεχνολογίας!

Αυτή τη φορά την τιμητική του έχει το Smart Home, το «έξυπνο σπίτι» που καθημερινά μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας για να την κάνει ευκολότερη και ποιοτικότερη! Σε συνεργασία με το αδελφό site CoolHome.gr, το workshop του ερχόμενου Σαββάτου 13/2 στο κατάστημα της Vodafone στο The Mall Athens θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία, εισάγοντάς τους στον κόσμο του connected home και του Internet of Things, όμως δε θα περιοριστεί στη… θεωρία.

POSTTECHLEARNINGSSMARTHOME

Πολλές «έξυπνες» συσκευές όπως λαμπτήρες, πρίζες και κάμερες θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού και θα παρουσιαστούν ζωντανά, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να δουν το πως λειτουργούν και πως μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή μας, με εκατοντάδες διαφορετικούς τρόπους. Είναι ένα μοναδικό στο είδος του workshop που δεν πρέπει να χάσετε! Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο αρχισυντάκτης του Cool Home, Δημήτρης Σκιάννης, με την αρωγή της Ομάδας Internet της Vodafone.

Λαμβάνοντας συμμετοχή (οι θέσεις είναι περιορισμένες!) μπαίνετε και στην κλήρωση για ένα σετ έξυπνων λαμπών Philips Hue Starter Kit, που περιέχει το hub και 3 έξυπνες λάμπες, αξίας €199, δώρο της Vodafone σε ένα τυχερό συμμετέχοντα. Δείτε τι μπορούν να κάνουν στο σχετικό review!

Δηλώστε συμμετοχή στο Vodafone Tech Learnings και μάθετε τα πάντα γύρω από την τεχνολογία!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.