Το style-icon, Olivia Palermo, είναι η νέα brand ambassador της LG SIGNATURE!

0

Η LG SIGNATURE συνεργάστηκε με τη διεθνούς φήμης Olivia Palermo για μια νέα ψηφιακή καμπάνια που προβάλλει τα premium προϊόντα της εταιρείας υπό τη φιλοσοφία «Η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία’’. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η LG SIGNATURE έχει στόχο να προσελκύσει χιλιάδες καταναλωτές παγκοσμίως, μεταδίδοντας το μήνυμα της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.

Τόσο η φιλοσοφία της Palermo για έναν πολυτελή τρόπο ζωής όσο και τα επιτεύγματά της ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της LG SIGNATURE. Όπως συμβαίνει με τις καινοτόμες και τις  εμπνευσμένες από την τέχνη συσκευές της LG SIGNATURE, έτσι και το διεθνές style icon προσπαθεί για την τελειότητα σε ό,τι κάνει, είτε σκέφτεται την επόμενη εμφάνιση της για μια εκδήλωση μόδας είτε δημιουργεί μια νέα συλλογή ρούχων.

Η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία, αλλά και την πολυτέλεια στην καθημερινότητα

Η Olivia Palermo έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα θαυμαστών, αλληλοεπιδρώντας μαζί τους με ζεστασιά, χιούμορ και απαράμιλλο στυλ. Mέσα από τη συμμετοχή της στην ψηφιακή καμπάνια της LG Signature, θα αναδείξει την αξία και την αυθεντικότητα του brand στους millennials, ένα από τα πιο ισχυρά καταναλωτικά κοινά στον κόσμο.

Η fashion creative director, μοντέλο, επιχειρηματίας και style icon, Olivia Palermo είναι η ιδρυτής και Chief Creative Officer του Ομίλου Olivia Palermo, με έδρα την Νέα Υόρκη. Με την εξαιρετική ικανότητά της να επιμελείται και να δένει αρμονικά διαφορετικά στοιχεία, θα αναδείξει το πώς η τέχνη και η τεχνολογία επηρεάζουν τον τρόπο ζωής της, ενώ αυτοπροσδιορίζεται ως διορατική, εξπρεσιονίστρια και πολυπράγμων. Για την LG SIGNATURE, η Olivia Palermo είναι η ιδανική επιλογή για να παρουσιάσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να συνεργάζομαι με την LG SIGNATURE», δήλωσε η Palermo. «Ένας συναρπαστικός τρόπος ζωής είναι αυτός που θα σας κάνει να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Είναι ένα αίσθημα πολυτέλειας που βρίσκεται στην εκτίμηση της απλότητας και της αποτελεσματικότητας και η τεχνολογία της LG SIGNATURE σας δίνει αυτή τη δυνατότητα, χωρίς να χρειάζεται να θυσιαστεί η ομορφιά».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Olivia Palermo, καθώς αντιπροσωπεύει ακριβώς το ίδιο με την LG SIGNATURE. Το κομψό στυλ και η προσπάθειά της να επιτυγχάνει την τελειότητα σε ό,τι κάνει την καθιστά θαυμάσια πρέσβειρα για το brand», δήλωσε ο Kim Jin-hong, επικεφαλής του Global Marketing Center της LG. «Το να συνεργάζεσαι με ένα τέτοιο είδωλο στον κόσμο της μόδας υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνδυάσουμε την τέχνη με την τεχνολογία».

Η LG SIGNATURE διαθέτει μια ξεχωριστή και αναπτυσσόμενη σειρά που περιλαμβάνει νέες OLED 8K 88 και 77 ιντσών τηλεοράσεις, το Wine Cellar, το ψυγείο InstaView Door-in-Door™, το πλυντήριο ρούχων TWINWash™ και πολλά άλλα. Η ασυμβίβαστη ποιότητα και η έμφαση στα βασικά στοιχεία είναι ενσωματωμένα σε όλα τα καινοτόμα προϊόντα του brand. Για να μάθετε περισσότερα για το LG SIGNATURE, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.LGSIGNATURE.com.

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.