Το ThinQ AI, ο «έξυπνος» ψηφιακός βοηθός της LG, κάνει τη ζωή σας απλούστερη

0

Με το πέρασμα του χρόνου, η καθημερινότητα των ανθρώπων γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Οι καταναλωτές έχουν λιγοστό ελεύθερο χρόνο για ψυχαγωγία και ψάχνουν λύσεις που θα απλοποιήσουν την καθημερινή τους ζωή. Η LG έρχεται να βοηθήσει με τον «έξυπνο» ψηφιακό βοηθό, ThinQ AI.

Το ThinQ AI βοηθά στη χρήση της τηλεόρασης LG με τον καλύτερο τρόπο, παρέχοντας δυνατότητα χειρισμού του συνδεδεμένου σπιτιού και απόλαυση εξατομικευμένης ψυχαγωγίας μέσω του φωνητικού βοηθού, που διευκολύνουν την καθημερινότητα[1]. To ThinQ AI διαθέτει Home Dashboard όπου εκεί οι χρήστες ελέγχουν κάθε σύνδεσή τους. Μπορούν να παρακολουθούν και να χειρίζονται τις έξυπνες οικιακές συσκευές απευθείας από την τηλεόραση LG ThinQ AI, χρησιμοποιώντας το εύκολο Home Dashboard και δίνοντας φωνητικές εντολές χωρίς το τηλεχειριστήριο.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Home ή Siri στις Apple συσκευές, για να χειριστούν την «έξυπνη» τηλεόρασή τους εύκολα και με ασφάλεια. Μέσω του ThinQ AI οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν την τηλεόρασή τους, καθώς και να αλλάζουν την ένταση του ήχου. Το σπίτι είναι στα χέρια τους αφού μπορούν να διαχειριστούν εύκολα τις έξυπνες συσκευές  και να τις κάνουν να δουλεύουν μαζί μέσω φωνητικών εντολών.

Με το ThinQ AI και μέσω του LG Routines, οι χρήστες απλοποιούν την πρωινή και βραδινή τους ρουτίνα, για παράδειγμα, όταν ο χρήστης πει “Good Night[2], το ThinQ AI σβήνει τα φώτα και το κλιματιστικό και κλειδώνει τις πόρτες.

Το ThinQ AI στην τηλεόραση προσφέρει επίσης περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και γνωρίζει τι αρέσει στους χρήστες, τι είναι σημαντικό γι΄αυτούς. Το ThinQ AI διαθέτει Google Assistant[3], Apple AirPlay 2[4]και HomeKit. Το Google[5] Assistant βοηθά κατά την παρακολούθηση αφού οι χρήστες μπορούν να βρουν γρήγορα τις αγαπημένες τους εκπομπές, να λάβουν απαντήσεις σε πράγματα που θέλουν να μάθουν και να χειριστούν εύκολα τις οικιακές συσκευές. Αντίστοιχα, με το AirPlay[6] οι χρήστες επωφελούνται από την εύκολη μετάδοση προγράμματος, την κοινοποίηση και την ενεργοποίηση της λειτουργίας mirroring τους αγαπημένου τους περιεχομένου από το iPhone, iPad ή το Mac5 στην LG ThinQ AI τηλεόραση. Μπορούν επίσης να προβάλλουν το περιεχόμενο τους από την εφαρμογή Apple TV[7] και άλλες εφαρμογές βίντεο ή να δουν φωτογραφίες απευθείας στην τηλεόραση.

Ακόμα, τo ThinQ AI βοηθά ώστε να μην χάσουν οι χρήστες το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Στέλνει αθλητικές ειδοποιήσεις σχετικά με την αγαπημένη ομάδα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Μέσω των αθλητικών ειδοποιήσεων οι χρήστες παραμένουν ενήμεροι με βαθμολογίες και αποτελέσματα, ακόμα και όταν παρακολουθούν κάτι άλλο. Ακόμα, με τη βοήθεια των απλών φωνητικών εντολών, οι χρήστες μπορούν να λάβουν προτάσεις για ταινίες, τηλεοπτικές σειρές ή κανάλια με βάση τις συνήθειες τους.

Τέλος, το LG ThinQ AI έχει τη δυνατότητα «deep learning», ώστε όσο περισσότερο το χρησιμοποιούν οι χρήστες, τόσο καλύτερο να γίνεται. Απλουστεύστε την καθημερινότητά σας χρησιμοποιώντας το ThinQ AI της LG με τον καλύτερο τρόπο.

[1] Απαιτείται WiFi σύνδεση
[2]Τα «Good Morning», «Good Night» αποτελούν ενσωματωμένη ρουτίνα. Η «Κινηματογραφική βραδιά» αποτελεί παράδειγμα ρουτίνας προσαρμοσμένης από τον χρήστη. Το όνομα της δυνατότητας στις ρυθμίσεις ενδέχεται να διαφέρει μεταξύ των εκδόσεων του τηλεοπτικού λειτουργικού συστήματος. Οι συσκευές IoT αναφέρονται στον ιστότοπο παρακάτω, και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. https://quicksetcloud.com/works-with-quickset/LG/LG-TV-2020
[3] Το Google είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.
[4] Τα Apple AirPlay 2 και HomeKit ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε ορισμένες χώρες. Τα Apple, AirPlay, iPad, iPad Air, iPad Pro και iPhone είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc.
[5] Το Google είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.
[6] Τα Apple, AirPlay, iPad, iPad Air, iPad Pro και iPhone είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc.
[7] Παρακολουθήστε Apple TV+ με συνδρομή.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.