Τρόποι για να μετατρέψετε τις ζωγραφιές των παιδιών σας σε υπέροχο ντεκόρ του σπιτιού!

0

Ως γονείς, όλοι γνωρίζουμε την αίσθηση του παιδιού μας να βγαίνει από το σχολείο και να μας δίνει ένα σχέδιο ή έναν πίνακα που ολοκλήρωσε στο μάθημα των καλλιτεχνικών. Τους λέμε πόσο υπέροχο είναι, αλλά πώς θα βρούμε περισσότερο χώρο στην πόρτα του ψυγείου για ένα ακόμα έργο του.

Φυσικά, θέλουμε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να είναι δημιουργικά, αλλά το να βρούμε τον χώρο για να κρεμάσουν κάθε έργο τέχνης που φέρνουν στο σπίτι μπορεί να είναι δύσκολο. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να αναδείξουμε τα έργα τέχνης των παιδιών μας που θα προσθέσουν κάτι στη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Φτιάξε ένα τοίχο τέχνης

Πρώτα απ’ όλα, επιλέξτε μια περιοχή στο σπίτι σας που δεν σας πειράζει να γεμίσετε με τα αριστουργήματα των παιδιών σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι σε ένα υπνοδωμάτιο ή στο play room.

Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν τοίχο για να γίνει ο Τείχος Τέχνης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σπάγκο, καρφίτσες και μανταλάκια. Μπορείτε να δημιουργήσετε σειρές έργων τέχνης κρεμώντας τες σε διακοσμητικές σειρές δημιουργώντας χρώμα και διασκέδαση, ενώ παράλληλα επιδεικνύετε περήφανα τις προσπάθειες του παιδιού σας.

Χρησιμοποιήστε διάφορα πλαίσια

Το καδράρισμα των έργων των παιδιών σας θα τα κάνει να φαίνονται πιο περιποιημένα. Και πάλι, θα πρέπει να βρείτε ένα σημείο όπου θα μπορείτε να τα τοποθετήσετε. Στη συνέχεια απλά κρεμάστε τα έργα σε μια συλλογή από ταιριαστά πλαίσια. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ξύλινα, ένα διακοσμητικό χρυσό ή ακόμα και μια σειρά από φωτεινά χρώματα για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν αλλά και εσείς!

Δημιουργήστε ένα κολλάζ

Αυτός είναι ένας τρόπος να μετατρέψετε τις σχολικές εργασίες του παιδιού σας σε ένα έργο τέχνης που μπορείτε να κρατήσετε για πάντα. Κάντε λίγη έρευνα στο διαδίκτυο γύρω από τις εταιρείες κολλάζ. Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που μπορούν να μετατρέψουν όλα τα ξεχωριστά έργα τέχνης των παιδιών σας σε ένα μεγάλο κολλάζ. Στέλνετε τις ζωγραφιές και αυτό που λαμβάνετε πίσω είναι ένα δυναμικό, εντυπωσιακό κολλάζ που κάνει πραγματικά τις ζωγραφιές των παιδιών σας να φαίνονται κομψές στον τοίχο.

Δώστε πιο αρτιστίκ πινελιά με πίνακες

Εδώ είναι μια ιδιόμορφη ιδέα για ένα ρουστίκ αποτέλεσμα. Πάρτε μερικές ξύλινες σανίδες και κρεμάστε τις οριζόντια στον τοίχο. Απλώς βιδώστε καρφίτσες και στις δύο πλευρές, κρεμάστε το σπάγκο ανάμεσά τους και στερεώστε τα αγαπημένα σας έργα τέχνης κατά μήκος του. Μπορείτε ακόμη και να βάψετε το ξύλο σε διαφορετικά χρώματα αν θέλετε. Πολύ καλύτερο από το ψυγείο!

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.