Βάλε τα βάζα σε κορνίζες! Η νέα… τρέλα στη διακόσμηση

0

Το να έχετε βάζα σε χαμηλά σημεία του σπιτιού με νερό και λουλούδια είναι κάτι το απαγορευμένο αν έχετε μικρά παιδιά, ζωηρά γατάκια ή σκύλους. Βγάλτε λοιπόν τα βάζα από τα τραπέζια και κρεμάστε τα στον… αέρα.

Βάζα μέσα σε κορνίζα

Μια από τις αγαπημένες μας λύσεις διακόσμησης είναι τα κάδρα στους τοίχους. Τελευταία, ένα νέο trend κάνει την εμφάνισή του και μας υπαγορεύει να κρεμάμε άδειες κορνίζες στους τοίχους βάζοντας μέσα στο πλαίσιο διάφορα αντικείμενα, σαν 3d πίνακες. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με το βάζο σας, τοποθετώντας το μέσα σε ξύλινο ή μπρούτζινο πλαίσιο.

Βάζα σε μορφή μπουκαλιών

Άλλο ένα ωραίο διακοσμητικό τρικ, είναι να κρεμάσετε μερικά μπουκάλια στον τοίχο σας δημιουργώντας αυτοσχέδια βάζα! Είναι εύκολο και δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Mπορείτε να επιλέξετε είτε μπουκάλια μπύρας ή διαφανή γυάλινα μπουκάλια σε διάφορες αποχρώσεις. Εμάς μας αρέσουν πολύ και τα vintage μπουκάλια για το γάλα.

Βάζα στον τοίχο σε διάταξη

Αν δεν θέλετε ούτε πλαίσια, ούτε μπουκάλια, χρησιμοποιήστε απλά βάζα και τοποθετήστε τα πάνω στον τοίχο σας. Μια ωραία πρόταση είναι να βάλετε πρώτα στον τοίχο ένα κομμάτι ξύλου και πάνω σε αυτό να κολλήσετε τα βάζα σας. Το ξύλο ταιριάζει ιδανικά με το γυαλί δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον έργο τέχνης. Γίνετε δημιουργικοί και μη φοβάστε να πάτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ένα βήμα παραπέρα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.