Η Vivechrom παρουσιάζει το Χρώμα της Χρονιάς 2018 και το έντυπο “Colours 2018”!

0

Το Heart Wood (Η Καρδιά του Ξύλου) 10YR 28/072 αναδείχτηκε ως Χρώμα της Χρονιάς 2018, ύστερα από ενδελεχή έρευνα σε τάσεις, αντιλήψεις και συμπεριφορά των καταναλωτών.

Είναι ένας διακριτικός και ζεστός τόνος «σοβαρού» ροζ, που αντλείται από την αίσθηση του φυσικού ξύλου και αποπνέει άνεση και ευκολία, ως απάντηση στην ανάγκη των καταναλωτών για ένα σπίτι που θα τους υποδέχεται με ένα ζεστό «Καλώς όρισες»!

Μία ομάδα ειδικών της AkzoNobel, μαζί με 11 διεθνείς experts, διεξήγαγαν την έρευνα, η οποία αποκάλυψε μια έντονη τάση των καταναλωτών για να μεταμορφώσουν τα σπίτια τους σε χώρους ησυχίας, ηρεμίας και απομόνωσης από τον έξω κόσμο.

Όσο η ζωή ανεβάζει ρυθμούς, τόσο χρειάζεται να κάνουμε παύσεις. Το σπίτι μας πρέπει να είναι ένας χώρος όπου θα μπορούμε να κλείσουμε έξω το θόρυβο, να καλλιεργήσουμε τις αξίες μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Το χρώμα μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο στο να διατηρείται η ισορροπία ανάμεσα στην εξωτερική οχλοβοή και την εσωτερική γαλήνη. Ανακαλύψτε περισσότερα για το Χρώμα της Χρονιάς 2018 στο νέο έντυπο Colours 2018 της Vivechrom. Επίσης, οι 4 χρωματικές παλέτες που το συνοδεύουν θα βοηθήσουν τους καταναλωτές να διαμορφώσουν ένα σπίτι που θα είναι απόλυτα και μοναδικά δικό τους, ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας και της ηρεμίας, ένα σπίτι όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

Vivechrom, Let’s Colour!

Αναζητήστε το έντυπο Colours 2018 σε όλα τα χρωματοπωλεία με προϊόντα Vivechrom. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα www.vivechrom.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.