Βιβλία: Δες γιατί δεν πρέπει να πετάς αυτά που δεν χρειάζεσαι!

0

Έχετε ένα σωρό βιβλία που δεν θέλετε ή δεν χρειάζεστε πια, αλλά δεν αντέχετε να τα αποχωριστείτε; Αντί να τα αφήνετε να μαζεύουν σκόνη στα ράφια σας, γιατί να μην τα μεταμορφώσετε σε μοναδικά και κομψά στοιχεία διακόσμησης του σπιτιού; Η επανατοποθέτηση παλιών βιβλίων μπορεί να προσθέσει μια πινελιά προσωπικότητας και γοητείας στον χώρο σας. Ακολουθούν μερικοί δημιουργικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα ανεπιθύμητα βιβλία στη διακόσμηση του σπιτιού:

Πλαϊνό τραπέζι στοίβας βιβλίων

Στοιβάξτε μερικά βιβλία διαφόρων μεγεθών για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό βοηθητικό τραπέζι. Τοποθετήστε στην επιφάνεια ένα κομμάτι γυαλί ή ένα διακοσμητικό δίσκο για να το κάνετε λειτουργικό και οπτικά ελκυστικό.

Πλωτά ράφια

Τοποθετήστε αόρατα ράφια που δίνουν την ψευδαίσθηση των βιβλίων που επιπλέουν μαγικά στον τοίχο σας. Αυτό το μινιμαλιστικό σχέδιο όχι μόνο εξοικονομεί χώρο αλλά προσθέτει και ένα καλλιτεχνικό στοιχείο στο δωμάτιό σας.

Βιβλίο Τέχνης τοίχου

Τακτοποιήστε βιβλία με πολύχρωμα εξώφυλλα σε ένα οπτικά ευχάριστο μοτίβο για να δημιουργήσετε τέχνη. Είτε πρόκειται για ένα απλό γεωμετρικό σχέδιο είτε για μια πιο περίπλοκη διάταξη, μπορεί να γίνει κομβικό σημείο σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

 

Book Planter

Σκάψτε τις σελίδες ενός βιβλίου με σκληρό εξώφυλλο για να φτιάξετε μια μοναδική ζαρντινιέρα για μικρά παχύφυτα ή λουλούδια. Είναι μια έξυπνη χρήση που φέρνει μια πινελιά φύσης σε εσωτερικούς χώρους.

Γιρλάντα σελίδας βιβλίου

Δημιουργήστε μια γιρλάντα χρησιμοποιώντας σελίδες βιβλίου, σπάγγο και διακοσμητικά στοιχεία όπως χάντρες ή φτερά. Κρεμάστε το στην κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι σας για μια ιδιότροπη πινελιά.

Γωνιά βιβλίου

Δημιουργήστε μια μικρογραφία γωνιάς βιβλίου κόβοντας ένα τμήμα των σελίδων. Αυτές οι γωνίες βιβλίων δημιουργούν υπέροχα διακοσμητικά κομμάτια σε ράφια ή τραπεζάκια.

Φωτιστικό βιβλίου

Μετατρέψτε ένα παλιό βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο σε αμπαζούρ κόβοντας προσεκτικά το κέντρο. Τοποθετήστε το πάνω από μια απλή βάση φωτιστικού για να δημιουργήσετε μια απαλή, ζεστή λάμψη σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Η επανατοποθέτηση ανεπιθύμητων βιβλίων στη διακόσμηση του σπιτιού όχι μόνο δίνει νέα πνοή σε αυτά, αλλά προσθέτει επίσης χαρακτήρα και προσωπική πινελιά στο χώρο διαβίωσής σας. Γίνετε δημιουργικοί και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη με αυτές τις εμπνευσμένες ιδέες.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.