Υπερυψωμένο κρεβάτι και από κάτω ντουλάπα; Σούπερ!

0

Το να ζεις στην πόλη και για την ακρίβεια σε μία πανάκριβη πόλη, όπως είναι η Στοκχόλμη είναι ένα θέμα όταν ειδικα δεν περισσεύουν και τα χρήματα. Εάν όμως ο αρχιτέκτονας έχει έμπνευση και καλές ιδέες, μπορεί να φτιάξει σ΄ένα χώρο μόλις 36 τετραγωνικών μέτρων μοναδικά πράγματα και να χωρέσεις εκεί τα πάντα.

Η Karin Matz πήρε ένα κατάστημα επίπλων που λειτουργούσε επί 30 ολόκληρα χρόνια και το μετέτρεψε σ’ ένα μοναδικό λειτουργικό διαμέρισμα. Όταν μπήκε μέσα βρήκε μόνο σκισμένες ταπετσαρίες, ένα νιπτήρα και ένα βρώμικο μπάνιο. Αυτό που έφτιαξε στο τέλος είναι η αποθέωση του compact.

Ναι, αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ένα υπερυψωμένο κρεβάτι όπου από κάτω έχει τοποθετηθεί μία ντουλάπα, μία έξυπνη ιδέα που γλυτώνει απίστευτο χώρο. Όλο αυτό το concept βρίσκεται μία ανάσα δίπλα από την κουζίνα, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό unit που εκμεταλλεύεται κάθε ελεύθερο εκατοστό με τον καλύτερο τρόπο!
Το φως μπαίνει άπλετο από το παράθυρο και δείτε πόσο τακτοποιημένος δείχνει ο χώρος, που σίγουρα θα τον ζήλευε κάθε εργένης. Και όχι μόνο.

apartment-design_011016_02-800x1624

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.