Ύπνος στο… γραφείο; Τώρα μπορείτε με αυτές τις ειδικές αιώρες

0

Είναι το διάλειμμα σας στην δουλειά και είστε κουρασμένοι; Τώρα μπορείτε και να πάρετε έναν υπνάκο κάτω από το γραφείο σας, εάν το εγκρίνει και το αφεντικό. Με αυτές τις ειδικές αιώρες πάντως που μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το γραφείο, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα!

Η εταιρία που λανσάρει τις αιώρες λέγεται Human Solution και υπόσχεται ότι θα φέρει επανάσταση στα lunch break των εταιριών.

Με ένα power nap θα είστε πιο παραγωγικοί στην δουλειά μετά, έ;

Η αιώρα μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα καθώς έχει ειδικά κλιψάκια. Επίσης, έχει και ειδικές βάσεις για τα πόδια σας που μπορείτε επίσης να κρεμάσετε. Όλα αυτά, μεταφέρονται εύκολα μέσα στο σακίδιο που έρχεται μαζί.

Έχει μέχρι και ειδική θήκη για το μπουκάλι με το νερό σας.

 

Μάλιστα, μπορείτε να πάρετε τις αιώρες σας σε δύο χρώματα, γκρι ή μπλε. Για την αιώρα θα πληρώσετε περίπου στα 45 ευρώ χωρίς τα έξοδα αποστολής. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αιώρες παντού και όχι μόνο στον χώρο εργασίας σας. Τοποθετείται εύκολα κάτω από κάθε γραφείο και επίσης και σε μερικά δέντρα ή μπαλκόνια.

Είναι φτιαγμένη από ναύλον και μπορεί να αντέξει και μέχρι 180 κιλά βάρους. Η ιδανική του χρήση είναι για άτομα ύψους περίπου στο 1,75.

Μάλιστα, εάν αγοράσετε τα γραφεία που ταιριάζουν ακριβώς στην αιώρα, τότε θα την πάρετε εντελώς δωρεάν.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.