Υποδεχτείτε το καλοκαίρι ανανεώνοντας το σπίτι σας με συσκευές LG

0

Η LG Electronics (LG) διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων που ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό αλλά και τις προηγμένες τεχνολογίες τους. Με το καλοκαίρι να έχει καταφθάσει, είναι η ιδανική στιγμή για μια ανανέωση στον χώρο, που μπορεί να αναβαθμίσει την αισθητική και να διευκολύνει τις καθημερινές δραστηριότητες.

Στο κομμάτι της οικιακής ψυχαγωγίας, οι πολυβραβευμένες LG OLED Gallery τηλεοράσεις κατέχουν τα πρωτεία στον σχεδιασμό, αφού ενσωματώνονται σε κάθε χώρο σαν έργο τέχνης. Ο απίστευτα λεπτός σχεδιασμός τους είναι τόσο εκλεπτυσμένος που κάνει το σαλόνι να μοιάζει με μουσείο μοντέρνας τέχνης. Εκτός από το γεγονός ότι αναβαθμίζουν την αισθητική κάθε χώρου, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας χάρη στην OLED τεχνολογία που μπορεί να παράγει τέλειο μαύρο και χρώματα με ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης, με πιστότητα χρωμάτων 100% -μια διάκριση που έλαβε πρόσφατα από την Intertek, παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών.

Με εξαιρετικό design που αναβαθμίζει κάθε χώρο και ασύγκριτη αποδοτικότητα

Επιπλέον, το LG Sound Bar G1 μεγιστοποιεί την απόλαυση της θέασης και της ακρόασης, συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία στον ήχο με την καλλιτεχνική σχεδίαση. Διαθέτει λεπτό προφίλ και κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ ταιριάζει τέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει συχνότητα δειγματοληψίας 96 kHz και βάθος 24 bit, για πιο πιστό ήχο και μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης, ενώ το AI Sound Pro αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή.

Σε επίπεδο οικιακών συσκευών, η LG έχει επίσης ξεχωρίσει για τον κομψό σχεδιασμό του πρωτοποριακού Ψυγείου Ντουλάπα Κάθετης Διάταξης Total No Frost με InstaView Door-in-Door®. Στο συγκεκριμένο ψυγείο αρκούν μόνο δύο χτυπήματα στο κομψό γυάλινο πάνελ, για να δουν οι χρήστες τα αγαπημένα τους τρόφιμα που βρίσκονται στον θάλαμο γρήγορης και εύκολης πρόσβασης, χωρίς να ανοίξουν την πόρτα. Η μοναδική τεχνολογία LINEARCooling™ που διαθέτει, ελέγχει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας με ακρίβεια ±0,5 ℃ και παρέχει φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο, ενώ η τεχνολογία DoorCooling⁺™ της LG κατανέμει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό πιο ομοιόμορφα και ψύχει γρηγορότερα σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα.

Επιπλέον, τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης με Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™) και TurboWash™ 360˚, όπως το F6WV910P2SE, ξεχωρίζουν για την κομψή πόρτα από ανθεκτικό, ενισχυμένο γυαλί και το σταθερό ανυψωτικό κάδου από ανοξείδωτο χάλυβα που διασφαλίζει τα απαραίτητα επίπεδα υγιεινής.

 

Tέλος, το πρωτοποριακό σύστημα φροντίδας ρούχων LG Styler που φρεσκάρει τα ρούχα με τη δύναμη του ατμού, απομακρύνοντας ανεπιθύμητες οσμές και βλαβερούς ρύπους, αποτελεί μια μοναδική στιλιστική προσθήκη σε κάθε χώρο. Η εκπληκτική εξωτερική σχεδίαση του LG Styler με καθρέπτη, ολοκληρώνει τη διακόσμηση, παρέχοντας παράλληλα αξεπέραστη φροντίδα για τα ρούχα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.