Κράτα το σπίτι σου ζεστό όλο το χειμώνα

0

Αν εξακολουθείς να προσπαθείς να συνέλθεις από το τελευταίο λογαριασμό θέρμανσης θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να το αλλάξεις όλο αυτό ώστε να μειώσεις τα έξοδα σου και να κρατήσεις το σπίτι σου ζεστό και τον χειμώνα.

1. Επένδυσε σε ένα προγραμματισμένο θερμοστάτη. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σου θα παραμένει ζεστό τις ώρες όπου θα είσαι στο σπίτι. Ρύθμισε την θερμοκρασία να αυξάνεται λίγο πριν μπεις στο σπίτι και πραγματικά το σπίτι σου θα γίνει πιο ζεστό από ποτέ.

2. Κλείσε παράθυρα και πόρτες. Είναι εύκολο και ανέξοδο να σφραγίσεις τα σημεία εισόδου ώστε να σώσεις θερμότητα άρα και χρήματα. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σου θα είναι ενεργητικά πιο αποδοτικό.

3. Αγόρασε μια ηλεκτρική κουβέρτα. Μια τέτοια κουβέρτα είναι μεγάλη λύση για την υγρασία που υπάρχει στα σεντόνια. Έτσι αυτό που έχεις να κάνεις είναι μια ώρα περίπου πριν ξαπλώσεις να την ανάψεις στη μικρότερη ένταση και στη συνέχεια να τη κλείσεις λίγο πριν ξαπλώσεις. Με αυτό τον τρόπο το κρεβάτι σου θα είναι ζεστό εκείνες τις ώρες.

4. Άφησε τον ήλιο να λάμψει. Κράτησε τις κουρτίνες ανοιχτές κατά τη διάρκεια της ημέρας και άφησε τον ήλιο να σε βοηθήσει κρατώντας ζεστά τα δωμάτια σου. Στη συνέχεια κλείσε τις κουρτίνες τις τις βραδινές ώρες για να παραμείνει το σπίτι ζεστό και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.