13 ιδέες σχεδίασης για να οργανώσετε έξυπνα ένα μικροσκοπικό μπάνιο

0

Τα μικρά μπάνια μπορούν πραγματικά να είναι άνετα και όμορφα, απλά πρέπει να αγοράσετε τα κατάλληλα έπιπλα και να τα οργανώσετε με τον σωστό τρόπο. Θα δείτε ότι το μικροσκοπικό σας μπάνιο θα μετατραπεί σε μεγάλο με τη βοήθεια μερικών έξυπνων τεχνασμάτων.

Σας παρουσιάζουμε μερικές υπέροχες σχεδιαστικές ιδέες που θα κάνουν το μπάνιο σας πιο ευρύχωρο και ακόμη πιο όμορφο.

Ανοιχτά χρώματα

Τα έπιπλα σε ανοιχτά χρώματα κάνουν τα μικρά δωμάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. Η ίδια αρχή ισχύει και στο μπάνιο, το οποίο δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Ένα ράφι αποθήκευσης πάνω από την πόρτα

Ένα ράφι πάνω από την πόρτα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το χώρο σας με σύνεση. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το φτιάξετε μόνοι σας.

Πρόσθετος χώρος αποθήκευσης

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα επιπλέον συρτάρι, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από την μπανιέρα σας!

Οργάνωση τοίχου

Αυτή η βολική διάταξη οργάνωσης βάζων θα σας βοηθήσει να έχετε όλα όσα χρειάζεστε στο μπάνιο. Επιπλέον, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Ράφια πάνω από την τουαλέτα

Ακολουθεί μια άλλη επιλογή για τη διαχείριση του αποθηκευτικού σας χώρου. Τα ράφια δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Θήκη αποθήκευσης καθρέφτης

Ένας καθρέφτης θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και μπορεί να κρύψει μια πρόσθετη θήκη αποθήκευσης για διάφορα αντικείμενα.

Ένα διάφανο ντους

Μια διαφανής καμπίνα ντους μαζί με ανοιχτόχρωμους τόνους στο μπάνιο θα το κάνουν να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Ένας μεγάλος καθρέφτης

Ένας καθρέφτης είναι ένα εξαιρετικό αντικείμενο που μπορεί να κάνει το δωμάτιό σας να φαίνεται μεγαλύτερο οπτικά.

Γωνιακός νεροχύτης

Όταν κάθε εκατοστό έχει σημασία, πρέπει να σκεφτείτε τον βολικό εξοπλισμό μπάνιου. Ένας γωνιακός νεροχύτης είναι μια εξαιρετική απόφαση.

Ενσωματωμένα ράφια

Σε ένα μικρό μπάνιο, οι άνθρωποι δεν θέλουν να έχουν πολλά συρτάρια, γι’ αυτό είναι πιο βολικό να χρησιμοποιείτε ενσωματωμένα ράφια για να αποθηκεύετε όλα τα υπάρχοντά σας.

Ένας νεροχύτης πάνω από ένα πλυντήριο

Είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο. Και αυτή η ενδιαφέρουσα «ένωση» δεν θα καταστρέψει το εσωτερικό του μπάνιου σας.

Σωστή αποθήκευση

Ακόμη και ένα μικροσκοπικό ντουλάπι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά. Μπορεί αυτό το ντουλάπι να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από όλο το χάος, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να αποθηκεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα εκεί. Μια άλλη επιλογή για εξοικονόμηση χώρου μπορεί να είναι μια βάση με ράφια.

Έξυπνη διάταξη

Σε αυτό το στάδιο, πρέπει ήδη να σκεφτείτε τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε τον χώρο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα ντους αντί για μπανιέρα ή να οργανώσετε σωστά άλλα έπιπλα.

Extra tip

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.