3 ιδέες για μπαρ στο σπίτι που θα απογειώσουν την διακόσμηση του σαλονιού

0

Λίγα έξτρα στο σπίτι είναι τόσο διασκεδαστικά και κομψά όσο ένας  χώρος μπαρ. Αποπνέουν αποκλειστικότητα, σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ποτά στο σπίτι, καθώς και να προσθέσετε γλυκά. Όποιο κι αν είναι το γούστο σας ή ο διαθέσιμος χώρος σας, υπάρχει μια κομψή προσαρμοσμένη λύση για τις ανάγκες σας. Διαβάστε παρακάτω για να εξερευνήσετε 3 κορυφαίες ιδέες οικιακών μπαρ για ένα εκπληκτικό ντεκόρ.

Modern & art deco bars

Ο σχεδιασμός αρ ντεκό και τα οικιακά μπαρ ταιριάζουν στον παράδεισο. Είναι χάρη στην αναμφισβήτητα πρωτοποριακή αλλά παιχνιδιάρικη αισθητική της εμφάνισης. Οι ιδέες διακόσμησης του οικιακού μπαρ που ταιριάζουν σε αυτό το στυλ περιλαμβάνουν ρετρό ντουλάπια και καροτσάκια, δίσκους με καθρέφτες, κρυστάλλινες καράφες και βελούδινη ταπετσαρία.

Εξοικονομήστε χώρο με ένα μπαρ τοίχου

Δεν υπάρχει κανένας χώρος δαπέδου δεν είναι πρόβλημα, καθώς οι ιδέες για οικιακά μπαρ επεκτείνονται πλέον και στους τοίχους. Μια συλλογή από ράφια και ντουλάπια τοίχου σε διαφορετικά επίπεδα μπορεί να εξυπηρετήσει σκοπούς αποθήκευσης, προβολής και προετοιμασίας σταθμών. Να είστε δημιουργικοί με την τοποθέτηση και τον τύπο των ραφιών για την απόλυτη εμφάνιση μπαρ κατά παραγγελία. Εάν θέλετε κάτι ακόμα πιο συμπαγές, επιλέξτε μια αναδιπλούμενη μονάδα που αποθηκευτεί εύκολα.

Εμφάνιση της επιλογής του ποτού σας

Αντί να κρύβετε το ποτό σας σε ντουλάπια, εμφανίστε το ως μέρος του σχεδιασμού του μπαρ σας. Ειδικά τα σπάνια ή αυτά σε όμορφα μπουκάλια. Μετά από όλα, κάνουν εξαιρετικά κομμάτια συνομιλίας. Είναι μια από τις πιο οικονομικές ιδέες σχεδίασης wet bar, καθώς πρόκειται για την επίδειξη όμορφων σχεδίων προϊόντων με ελκυστικό τρόπο.

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.