4 Ιδέες για να κάνετε το γραφείο σας βολικό και όμορφο

0

Αυτές οι ιδέες που θα κάνουν το γραφείο σας πιο βολικό και πιο όμορφο, σίγουρα θα σας …στρώσουν στην δουλειά. Ο χώρος σας θα είναι πολύ πιο οργανωμένος και θα περιμένετε πως και πως να ξανα έρθει η στιγμή να καθίσετε στο λάπτοπ σας.

Έξτρα ράφι

Εάν τοποθετήσετε ένα επιπλέον ράφι στον τοίχο πάνω από το γραφείο σας, θα δείτε ότι θα σας εξοικονομήσει πολύ χώρο. Μπορείτε να βάλετε εκεί λαμπάκια, διακοσμητικά, ακόμη και το κινητό σας για άμεση πρόσβαση. Έτσι, δεν θα γίνεται πια «χαμός» στον πάγκο του γραφείου.

γραφείο

Φυτά εσωτερικού χώρου 

Μπορείτε να κάνετε τον χώρο πιο «χαρούμενο» βάζοντας μικρά μικρά γλαστράκια από φυτά εσωτερικού χώρου. Είναι πολύ οικονομικά, συνήθως απαιτούν λίγη φροντίδα και δίνουν πολύ θετική ενέργεια. Προτιμήστε μία μικρή φτέρη ή κάκτους ή ρωτήστε τον ανθοπώλη, θα σας κατευθύνει καταλλήλως. Τα φυτά θα αυξήσουν κατακόρυφα την θετική ενέργεια που θα αποπνέει το γραφείο.

Η καρέκλα «φάντασμα» 

Μία σικ διάφανη καρέκλα θα κάνει και τους πιο μικρούς χώρους να μοιάζουν μεγαλύτεροι, καθώς δεν φαίνεται να καταλαμβάνει χώρο. Επίσης, το αποτέλεσμα είναι πολύ μοντέρνο και ενισχύει αισθητικά τον χώρο σας. Οι καρέκλες αυτές συνήθως φτιάχνονται από ακρυλικά υλικά οπότε δεν είναι τόσο άβολες όσο φαντάζεστε. Ειδικά εάν ο χώρος του γραφείου σας αποτελείται από πολλά prints και υφές, τότε η αόρατη διάφανη καρέκλα θα βοηθήσει αρκετά τον χώρο να φαίνεται πιο «ανοιχτός».

γραφείο

Ολόκληρος τοίχος από φελλό 

Γιατί να μην κάνετε την υπερβολή αφού θα έχει τόσο ωραίο αποτέλεσμα; Συν ότι θα μπορείτε να καρφιτσώσετε όμορφες εικόνες, σημειώσεις, υποχρεώσεις κτλ. Μία εύκολη και οικονομική ιδέα καθώς ο φελλός είναι πολύ εύχρηστος και οικονομικός. Έτσι, θα έχετε όλες σας τις σημειώσεις τακτοποιημένες χωρίς να γεμίσετε το γραφείο με post – it.

γραφείο

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.