5 πράγματα που πρέπει να πετάξετε και να καθαρίσετε από το σπίτι σας ΤΩΡΑ

0

Το σπίτι σου έχει πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο απ’ όσο νομίζεις! Απλά δεν λες με τίποτα να ξεφορτωθείς την σαβούρα που λίγο πολύ όλοι μας αποθηκεύουμε στο σπίτι μας. Ορίστε 10 πράγματα που σίγουρα δεν χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια το πιθανότερο και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποτέ στο μέλλον, αλλά επιμένεις να τα κρατάς!

Τα παλιά CD

Μάλλον έχουν γρατσουνιστεί ούτως ή άλλως. Όλα αυτά τα CD που σας έχουν απομείνει από μια δεκαετία πριν, πραγματικά δεν τα χρειάζεστε πια. Εάν θέλετε, μετακινήστε τα αρχεία μουσικής στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια, στον κάδο. Απλά πιάνουν χώρο και δεν τα ακούς ποτέ!

Παλιά κινητά τηλέφωνα (και άλλα ηλεκτρονικά)

Μην κρατάτε παλιά κινητά τηλέφωνα ή ακόμα και φορητούς υπολογιστές που απλώς πιάνουν χώρο. Απλά ανακυκλώστε τα και μην τα κρατάτε άλλο! Δεν πρόκειται να δουλέψουν ξαφνικά! 

Παλιούς φορτιστές και άχρηστα καλώδια

Πόσοι από εμάς έχουμε ένα κουτί γεμάτο φορτιστές και καλώδια στο γραφείο ή στην ντουλάπα μας; Εδώ και καιρό δεν έχεις βρει τι φορτίζεις με αυτόν το φορτιστή! 10 χρόνια τα καλώδια δεν τα έκανες κάτι…απλά πέτα τα! 

Χάπια που έχουν λήξει

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κάπου ληγμένα χάπια και σιρόπια! Πραγματικά απορώ γιατί σε κάθε σπίτι υπάρχει ένα κουτί τουλάχιστον, ληγμένα χάπια…και στο δικό μου!

Μισομεταχειρισμένα Τετράδια

Όλα αυτά τα παλιά σχολικά τετράδια, τα μισοχρησιμοποιημένα ημερολόγια και άλλα παρόμοια – πετάξτε τα στα σκουπίδια! Εκτός αν έχουν κάποια ακραία συναισθηματική αξία, στην πραγματικότητα καταλαμβάνουν έναν πολύ σημαντικό χώρο που δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τώρα!

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.