3 απλές και όμορφες ιδέες για να βάλετε φωτάκια στο υπνοδωμάτιο

0

Σε αυτή τη σύγχρονη εποχή, οι άνθρωποι αναζητούν να διακοσμήσουν την κρεβατοκάμαρά τους με κομψό και συναρπαστικό τρόπο. Αν και είναι ένας ιδιωτικός χώρος στο σπίτι, θέλουν να είναι φιλόξενος και φιλικός. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν στραφεί στα φώτα χορδών.

Τα φωτάκια με κορδόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα κρεμάσετε από την οροφή ή γύρω από τις άκρες του δωματίου. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα γύρω από το κρεβάτι σας.

Εμείς σας δίνουμε 3 διαφορετικούς τρόπους με του οποίους θα μπορούσατε να διακοσμήσετε το δωμάτιο με τέτοια λαμπάκια!

Διακοσμητικά φωτιστικά δωματίου με κρεμαστές φωτογραφίες

Εάν θέλετε η κρεβατοκάμαρά σας να φαίνεται ξεκάθαρα άνετη και όμορφη, τα διακοσμητικά φώτα δωματίου με κρεμαστές φωτογραφίες είναι η καλύτερη επιλογή. Συγκεκριμένα, αυτού του τύπου φωτάκια έρχονται με μικρούς διαφανείς λαμπτήρες που είναι ιδανικοί για μια shabby chic εμφάνιση. Έχουν επίσης την πρόσθετη λειτουργία να μπορούν να κρατούν φωτογραφίες ανάμεσα στις “χορδές φωτός”.

Στην άκρη του τοίχου 

Ένας τρόπος για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας είναι να τα στερεώσετε στην άκρη ενός τοίχου. Για παράδειγμα, η παραπάνω εικόνα δείχνει μια ενιαία άκρη πίσω από το κρεβάτι, εμφανίζοντας πολύχρωμα φωτάκια που πηγαίνουν σε έναν μικρό καθρέφτη στο κέντρο. Ωστόσο, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα για να κρεμάσετε τα φώτα γύρω από την άκρη του τοίχου.

Απλό κεφαλάρι με φώτα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας είναι φωτάκια στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Για παράδειγμα, στην παραπάνω εικόνα, το ξύλινο κεφαλάρι είναι γεμάτο με κόκκινα φώτα που δημιουργούν μια απαλή και οικεία λάμψη στο δωμάτιο. Αυτό το στυλ φωτισμού αναδίδει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και σας βοηθά να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.