5 πράγματα στα σπίτια μας που οι επισκέπτες θα παρατηρήσουν ακόμα κι αν δεν σχολιάσουν

0

Πολλοί άνθρωποι συνδέουν τις επισκέψεις με την γενική καθαριότητα. Σφουγγαρίζουμε τα πατώματα, καθαρίζουμε τα παράθυρα και τους καθρέφτες, ξεφορτώνουμε τη σκόνη και δίνουμε τέλεια όψη στο σπίτι μας. Αλλά μερικά μικρά πράγματα στα σπίτια μας μπορούν να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες περισσότερο από το χάος και τα ίχνη από ιστούς αράχνης στο ταβάνι.

Αφήνοντας την τηλεόρασή σας ανοιχτή

Πολλοί από εμάς έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να είναι συνεχώς ανοιχτή η τηλεόραση που δεν την κλείνουμε ακόμα και όταν έρχονται καλεσμένοι. Αλλά αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως «λευκό θόρυβο» μπορεί να αναστατώσει άλλους ανθρώπους.

Κάποιοι επισκέπτες μπορεί να αισθανθούν πραγματικό πονοκέφαλο λόγω της μονότονης μουρμούρας και των φώτων που τρεμοπαίζουν. Επιπλέον, μια ενεργοποιημένη τηλεόραση υποδηλώνει ήπια ότι οι καλεσμένοι απλά δεν μπορούν να σας κρατήσουν αφοσιωμένους και να σας διασκεδάσουν.

Μυρωδιά δωματίου

Κάθε σπίτι έχει το μοναδικό του άρωμα, το οποίο συνήθως τραβάει αμέσως την προσοχή των περισσότερων επισκεπτών. Οι οικοδεσπότες χρησιμοποιούν διαφορετικά κόλπα για να μειώσουν τις δυσάρεστες οσμές που μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Εάν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε κεριά και διαχυτήρες καλαμιών, είναι καλύτερο να επιλέξετε την πρώτη επιλογή. Το αρωματικό υγρό στους διαχυτές καλαμιών είναι κατασκευασμένο από αιθέρια και φυτικά έλαια και αυτά τα συστατικά μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Μικρές ατέλειες και μικρές βλάβες

Περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι, επομένως σταματάμε γρήγορα να δίνουμε προσοχή σε φαινομενικά ασήμαντα μικροπράγματα. Οι λεκέδες σε διακόπτες φωτισμού, χαλαρές σανίδες βάσης ή τα πάνελ που πέφτουν είναι ενοχλητικοί, αλλά αν δεν διορθώσουμε αυτά τα ελαττώματα αμέσως, θα τα ξεχάσουμε γρήγορα. Αλλά όποιος επισκέπτεται το σπίτι μας θα τα προσέξει αμέσως, ειδικά αν όλα τα άλλα φαίνονται προσεγμένα.

Έλλειψη χαρτιού υγείας

Οι οικοδεσπότες καταλαβαίνουν ότι το χαρτί υγείας είναι απαραίτητο στο μπάνιο όταν φτάνουν οι επισκέπτες. Αλλά είναι καλύτερα να μην περιοριστείτε σε ένα μόνο ρολό χαρτιού υγείας. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχετε μερικά επιπλέον σε εμφανές σημείο στο μπάνιο.

Κατοικίδια με κακούς τρόπους

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους τετράποδους φίλους μας με γνήσια στοργή, αλλά μόνο εάν συμπεριφέρονται αξιοπρεπώς. Για παράδειγμα, μην εκλιπαρείτε για φαγητό, μην γλείφετε τα πρόσωπά μας ή μην γρυλίζετε.

Η αλήθεια είναι ότι ένα σπίτι πρέπει να είναι άνετο για τους ιδιοκτήτες του. Αλλά αν θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση στους καλεσμένους σας, υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε, δεδομένου ότι είναι εύκολο να διορθωθούν.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!