5 τρόποι για να κάνεις το μικρό σου μπάνιο λειτουργικό!

0

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που δεν δίνεις την απαραίτητη σημασία στην διακόσμηση του. Κι όμως μπορείς με πολύ απλές κινήσεις να το κάνεις λειτουργικό, ειδικά αν είναι πολύ μικρό, αλλά και καθόλου μουντό σε σχέση με το υπόλοιπο Το μπάνιο είναι ένας χώρος που συνήθως παραμελείται από όλους. Σε σχέση με τον υπόλοιπο χώρου του σπιτιού, υστερεί κατά πολύ σε πολλά πράγματα.

Τι γίνεται όμως όταν έχεις μικρό μπάνιο; Πρέπει πρωτίστως να είναι λειτουργικό και άνετο διαφορετικά θα δυσκολευτείς πολύ με τις κινήσεις σου. Γι’αυτό δώσε έμφαση στα παρακάτω:

1. Διάλεξε το σωστό χρώμα. Είναι μικρό αλλά μπορεί να γίνει φωτεινό. Γι’αυτό χρωμάτισε τους τοίχους στο λευκό χρώμα και σε συνδυασμό με το φως του παραθύρου δεν θα είναι καθόλου μουντό.

2. Κάνε σωστή επιλογή στον νιπτήρα. Σε αντίθεση με την λεκάνη, ο νιπτήρας μπορεί να έχει το κατάλληλο μέγεθος χωρίς να πιάνει πολύ χώρο στο μπάνιο. Διάλεξε λοιπόν έναν μικρό και με λεπτή βάση.

3. Αντί για ράφια, πρόσθεσε καλάθια. Μιας και το μπάνιο είναι μικρό, μπορείς αντί για ράφια να προσθέσεις καλάθια για να αποθηκεύεις σε αυτά τα διάφορα πράγματα.

4. Αν πάλι θες μικρά ραφάκια, μπορείς να τα τοποθετήσεις σε κρυφά σημεία. Για παράδειγμα, ακριβώς κάτω απ’τον νιπτήρα, μπορείς να βάλεις δύο μετρίου μεγέθους ράφια.

5. Επέκτεινε το μπάνιο σου έξυπνα. Όλα εκείνα που πιάνουν πολύ χώρο στο εσωτερικό του, όπως οι πετσέτες για παράδειγμα, μπορούν να βρίσκονται εξωτερικά του μπάνιου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.