8 προτάσεις από τη Smart Electronics για ένα «έξυπνο» σπίτι

0

Σίγουρα όλοι θέλουμε να εξοπλίσουμε τον προσωπικό μας χώρο με έξυπνα gadgets που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, πιο διασκεδαστική, πιο ασφαλή και πιο άνετη. Στη γκάμα της Smart Electronics βρήκαμε μία συλλογή από… home-oriented προϊόντα που εξυπηρετούν όλους τους παραπάνω στόχους! Μην παραλείψετε να δείτε τα αναλυτικά video reviews του καθενός για να διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο cool είναι οι παρακάτω προτάσεις.

Lava lamp: Φτιάξτε ατμόσφαιρα! – 16,90€

img_1331

Με αυτή την εντυπωσιακή lava lamp της Smart Electronics μπορείτε να διακοσμήσετε ή να «φτιάξετε ατμόσφαιρα», στο σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιό σας.

WiFi Everywhere! Repeater & Αccess Point – 19€

img_3019

Απλά συνδέστε τη συσκευή στην πρίζα Ethernet και χρησιμοποιήστε τη για να μοιράσετε πρόσβαση στο Internet σε όλες τις συσκευές σας. Γνωρίστε την άνεση και τις ευκολίες της ασύρματης πρόσβασης και ξεχάστε μια για πάντα τα καλώδια!

Πανοραμική IP κάμερα 360 μοιρών – 68,90€

img_8371

Είναι ανθεκτική σε υγρασία, αλλά θερμοκρασίες από -10 μέχρι 50 βαθμούς Κελσίου. Στο κέντρο της διαθέτει έναν fish-eye φακό για μέγιστη αντίληψη του περιβάλλοντος. είναι εφικτό να καταγράψει εικόνα σε απόσταση 10 μέτρων με φωτισμό μόλις 0.1 lux.

Ταινία φωτισμού LED – 9,90€

img_4739

Ένα LED stripe με κολλητική επιφάνεια. Το κύριο μέρος του αποτελείται από μία ταινία πάχους 3 χιλιοστών. Φιλοξενεί 10 LED, που ενεργοποιούνται ταυτόχρονα. Η τροφοδοσία γίνεται από ένα pack που απαιτεί 3 μπαταρίες ΑΑΑ. Διαθέτει ένα μόνο πλήκτρο on/off.

Έξυπνο ντουί με τηλεχειρισμό – 6,90€

img_3004

Διαθέτει μία θηλυκή υποδοχή στη μία άκρη, για την τοποθέτηση της λάμπας, και ένα αρσενικό βύσμα από την άλλη ώστε να το βιδώσετε στο ντουί της παροχής. Το τηλεκοντρόλ περιλαμβάνει μόνο δύο πλήκτρα (on / off), όπως και ένα ενδεικτικό LED.

Σταθερό τηλέφωνο SmartTelecom TA 800 – 9,50€

img_2062

Η στιβαρή κατασκευή του είναι ανώτερη ακόμα και από αρκετές «επώνυμες» συσκευές της αγοράς. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η συσκευή διαθέτει προστασία στην παροχή τροφοδοσίας από κεραυνούς, διακυμάνσεις του δικτύου κ.α.

Φορητός μετεωρολογικός σταθμός – 13,90€

img_1419

Διαθέτει έναν εσωτερικό αισθητήρα, αλλά και έναν επιπλέον εξωτερικό. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει τη μέτρηση δύο διαφορετικών τιμών, π.χ. στο σαλόνι και στο μπαλκόνι σας, τόσο για τη θερμοκρασία όσο και για την υγρασία.

Φορητός φωτισμός δωματίου με διακόπτη – 8,90€

img_9913

Περιλαμβάνει δύο λάμπες των 2 watts και 240 lumens, με αρκετή ένταση για να φωταγωγήσει πλήρως ένα μέσου εμβαδού δωμάτιο, και έναν απλό διακόπτης on/off. Συνοδεύεται από μικρά αλλά ισχυρά αυτοκόλλητα και δύο μαγνήτες. Τροφοδοτείται από 3 μπαταρίες ΑΑΑ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.