Αυτό το δέντρο είναι στην κορυφή των προτιμήσεων στις ταπετσαρίες με φύση

0

Είναι φυλλοβόλο, φτάνει σε ύψος τα 20-25 μέτρα και θα το βρεις σε μεγάλα υψόμετρα, ακόμη και στην Βόρειο Ελλάδα. Εκεί όμως που κάνει ακόμα πιο έντονη την παρουσία του είναι μέσα στα περισσότερα σπίτια στην Ευρώπη που έχουν ταπετσαρίες με φύση στους τοίχους. Και το όνομά αυτού Σημύδα!

birch_tree_wallpaper-designrulz-1
Είναι πάρα πολύ trendy τον τελευταίο καιρό και σε site όπως το etsy.com (αλλά και σε πολλά εγχώρια), οι επιλογές είναι αμέτρητες. Είναι μία τέλεια εικόνα για να ηρεμήσει το μυαλό, είτε την επιλέξει κανείς για το σαλόνι, είτε για την κρεβατοκάμαρα. Αυτό το δάσος με τους ψηλούς, λεπτούς κορμούς μπορεί να σε μεταφέρει σε ένα άλλο κόσμο και να σε κάνει να νιώσεις πως είσαι «μέσα» στη φύση.

Συμήδα κρεμοκλαδής

Η σημύδα που την συναντά κανείς σε μεγάλες εκτάσεις κυρίως στην Βόρεια Ευρώπη, είναι ένα υπέροχο θέμα εάν για παράδειγμα τη βάλεις στο σαλόνι, ένα υπέροχο background για να καθίσεις και να διαβάσεις με την ησυχία σου ένα βιβλίο.

birch_tree_wallpaper-designrulz-4
Εάν ειδικά η ταπετσαρία έχει να καλύψει και μεγάλες επιφάνειες, τότε η «φυσική» μεταμόρφωση του χώρου είναι εντυπωσιακή, όπως και η εσωτερική αλλαγή εκείνου που ζει σ’ αυτό το ηρεμιστικό, σχεδόν θεραπευτικό περιβάλλον.

birch_tree_wallpaper-designrulz-5
Τι λέτε; Θα το δοκιμάζατε στον δικό σας σπίτι αντί για τις κλασικές ταπετσαρίες ή τους ολόλευκους και άδειους τοίχους;

birch_tree_wallpaper-designrulz-7

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.