Μάντεψε ποιο αντικείμενο έχεις να καθαρίσεις πολύ καιρό στην κουζίνα σου

0

Συμβαίνει πολλές φορές. Είναι μπροστά στα μάτια μας αλλά δεν πάει το μυαλό πως χρειάζεται κι αυτό καθάρισμα! Κι ας το έχουμε εκεί για να μας… τακτοποιεί τα σκουπίδια! Κι όμως εκεί μέσα τα πράγματα μπορούν να πάρουν… άσχημη τροπή πολύ γρήγορα!
Εννοείται πως ο κάδος απορριμάτων χρησιμοποιείται μόνο με πλαστική σακούλα και αν τυχόν δεν το κάνετε με αυτόν τον τρόπο πρέπει απλά να συλληφθείτε από το υγειονομικό. Τώρα, ακόμα και αυτός κάδος πρέπει να καθαρίζεται συχνά γιατί είναι μία πιθανή εστία μικροβίων. Μπορεί να μην έρχεται σε απευθείας επαφή με τα σκουπίδια ωστόσο τα βακτήρια ξέρουν να στήνουν πολύ εύκολα πάρτυ και ο κάδος είναι ένα μέρος που τους βολεύει πολύ!

f602f943bf999fb27f6d354a8b21e26237b4616a
Γι΄ αυτό αφού πρώτα βάλετε τα πλαστικά γάντια σας πρέπει να τον πλύνετε ρίχνοντας νερό με δυνατή πίεση, αν φυσικά υπάρχει λάστιχο και χώρος. Αφού στεγνώσει λίγο, τότε θα ρίξετε υγρό καθαριστικό και θα το αφήσετε να ενεργήσει καλά για να ποτίσει τον κάδο. Στη συνέχεια θα τρίψετε δυνατά με μία βούρτσα για να φύγει κάθε στίγμα. Τέλος θα ξεπλύνετε με νερό για να τον κάνετε λαμπίκο! Πολλοί αντί για καθαριστικό χρησιμοποιούν χλωρίνη για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα κάτι που δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.