Άγιος Βαλεντίνος: Ιδέες διακόσμησης για την πιο ερωτική ημέρα της χρονιάς

0

Μπορείτε με πολύ απλά υλικά, ελάχιστο χρόνο που δεν θα ξεπεράσει τη μια ώρα, να ετοιμάσετε μόνοι (καλύτερα ο ένας για έκπληξη στον άλλο) μια ρομαντική βραδιά. Οι ιδέες πολλές. Μια από αυτές σας περιγράφω εδώ.

Πηγαίνετε στα είδη συσκευασίας και διακόσμησης της περιοχής σας και προμηθευτείτε πούπουλα, κεριά, μερικά κόκκινα χαρτόνια και αν είστε τυχεροί μπορεί και να βρείτε αυτοκόλλητα post it σε σχήμα καρδιάς. Απλές λευκές κάνουν. Αν βρείτε κόκκινες ακόμα καλύτερα! Επίσης θα χρειαστείτε ρολό χαρτί συσκευαστίας με το μέτρο (2 μέτρα είναι υπεραρκετά), ένα μαρκαδόρο διαρκείας, μια κορδέλα σε κόκκινο ή σε λευκό, μια χαρτοταινία, ενώ θα χρειαστείτε και ένα ψαλιδάκι και ένα συρραπτικό. Το καλό σας τραπεζομάντηλο, δύο σερβίτσια, τα καλά σας τα ποτήρια και καλή καρδιά.

Οδηγίες για τη διακόσμηση
1. Παίρνετε το χαρτί συσκευασίας και το βάζετε σαν ράνερ πάνω στο τραπέζι που θα δειπνήσετε. Υπολογίζετε τόσο-όσο να καλύπτει το τραπέζι στα πλάγια. Για πιο δραματικό στυλ, μπορείτε να το αφήσετε να κρέμεται στο πάτωμα. Στο χαρτί λοιπόν αυτό θα γράψετε με τον μαρκαδόρο τις πιο αγαπημένες φράσεις που έχετε μεταξύ σας, ή θα γράψετε τα λόγια από το αγαπημένο σας τραγούδι, ή ότι άλλο έχετε μεταξύ σας. Φυσικά αυτό θα μπει πάνω από το τραπεζομάντιλο.

valentine ideas (1)

2. Συμπληρώνετε το τραπέζι με τα σερβίτσια και τα ποτήρια σας, βάζετε πολλά κεριά, πετάτε πάνω του τα πούπουλα – μπορείτε να συμπληρώσετε με ροδοπέταλα, παγέτες, σοκολατάκια και κεκάκια, μπισκοτάκια όλα σε σχήμα καρδιάς.

valentine ideas (2)

3. Τις καρδιές τώρα που έχετε προμηθευτεί – που αν δεν βρείτε θα χρειαστείτε λίγη περισσότερη υπομονή για να τις κόψετε από απλό χαρτί- θα βάλετε μια σκαλίτσα και θα αρχίσετε να τις κρεμάτε πάνω από το τραπέζι σας με τις κορδέλες. Έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια γωνιά απόλυτα δημιουργική και ρομαντική. Το ίδιο μπορείτε φυσικά να κάνετε και στην κρεβατοκάμαρα, πάνω από το κρεβάτι.

valentine ideas (3)

4. Όλα έτοιμα λοιπόν, μμμμ… ξεχάσαμε κάτι? το φαγητό ε? Μπορείτε είτε να μαγειρέψετε κάτι το ιδιαίτερο ή να παραγγείλετε κάτι διαφορετικό, όπως για παράδειγμα κινέζικο, ή αν τα οικονομικά σας είναι σε καλύτερη κατάσταση, μπορείτε να καλέσετε και έναν σεφ να σας μαγειρέψει.

valentine ideas (7)

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.