ΑνακαινίζΩ! Νέα Εξειδικευμένη Υπηρεσία Ανακαίνισης της LEROY MERLIN από το Α ως το Ω!

0

Βλέποντας, όπως πάντα, πρώτα τον άνθρωπο και μετά το σπίτι του, η LEROY MERLIN λανσάρει τη νέα υπηρεσία ΑνακαινίζΩ που, μέσα από την πρωτοποριακή οπτική της και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της Εταιρείας, γίνεται το δεξί σας χέρι για να ανακαινίσετε από το Α ως το Ω το χώρο σας, έτσι ώστε να αντανακλά τις ανάγκες και τα όνειρά σας.

Με το ΑνακαινίζΩ της LEROY MERLIN το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ραντεβού με έναν από τους ειΔΙΚΟΥΣ της Εταιρείας και να μοιραστείτε μαζί του το πώς φαντάζεστε το σπίτι σας!

Οι ειΔΙΚΟΙ για την ανακαίνιση είναι επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικοί και διακοσμητές και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, με την εγγύηση της LEROY MERLIN. Εξάλλου, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει η Εταιρεία και η οποία περιλαμβάνει οικοδομικά υλικά, κουζίνες, δάπεδα, πόρτες, κουφώματα, είδη υγιεινής, εξοπλισμό σπιτιού, διακοσμητικά είδη κ.α. καλύπτει τις λειτουργικές και κατασκευαστικές ανάγκες κάθε έργου.

Οι προτάσεις των καταρτισμένων επαγγελματιών είναι απόλυτα εξατομικευμένες και περιλαμβάνουν βοήθεια για την επιλογή όλων των υλικών και όλων των εργασιών που θα απαιτηθούν. Παράλληλα, στη διάρκεια του σχεδιασμού θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε την εξέλιξη του χώρου σας και να δοκιμάσετε έξυπνες εναλλακτικές λύσεις μέσω των απεικονιστικών εργαλείων 2D & 3D της LEROY MERLIN. Με την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και την επιλογή των κατάλληλων υλικών, τα συνεργαζόμενα τεχνικά συνεργεία της LEROY MERLIN έχοντας εκπαιδευτεί για τις εξελίξεις των τεχνικών και των προτύπων εγκατάστασης μπορούν να αναλαμβάνουν όλη την τοποθέτηση ή συναρμολόγηση των προϊόντων.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Γαρούφας Διευθυντής Ανάπτυξης και Υπηρεσιών της LEROY MERLIN, «Αναγνωρίζοντας την απαιτητικότητα ενός project όπως εκείνου της ανακαίνισης, καθώς αποτελεί μια πολυπαραγοντική διαδικασία σχεδιασμού, έμπνευσης & διαχείρισης, μένουμε συνεπείς στο πρόγραμμα για την ανάπτυξη υπηρεσιών και λανσάρουμε την υπηρεσία ΑνακαινίζΩ. H νέα υπηρεσία έχει ως στόχο να παρέχει ξεχωριστές λύσεις με απόλυτα προσωποποιημένα προϊόντα, προκειμένου να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να ολοκληρώσουν το Project τους και να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους, με την καθοδήγηση καταρτισμένων επαγγελματιών διατηρώντας ταυτόχρονα ελεγχόμενο τον προϋπολογισμό τους».

Βήμα-βήμα στο «καινούργιο» σπίτι 

Η διαδικασία για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία ΑνακαινίζΩ είναι 100% απλή και 100% αποτελεσματική:

  1. Κλείνετε ραντεβού στο κατάστημα της επιλογής σας.
  2. Συναντάτε τον ειΔΙΚΟ σας για την εσωτερική ανακαίνιση.
  3. Επιλέγετε προϊόντα & σχεδιάζετε μαζί τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
  4. Μέσα σε λίγες μέρες λαμβάνετε προϋπολογισμό κόστους προϊόντων και υπηρεσιών.
  5. Με την έγκριση της τελικής προσφοράς από εσάς, κάνετε την παραγγελία.
  6. Τα προϊόντα που επιλέγετε παραδίδονται και τοποθετούνται στο χώρο σας.
  7. Η τοποθέτηση των προϊόντων συνοδεύεται από 2ετή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και ορθής τοποθέτησης.

Η LEROY MERLIN έχοντας κύριο μέλημα μια καλύτερη ζωή στο σπίτι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, παρέχει ξεχωριστές και προσωποποιημένες λύσεις, μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τις πιο προσιτές τιμές και μεγάλη ευελιξία στον τρόπο πληρωμής. Έτσι, μπορείτε να αποπληρώσετε τα προϊόντα και τις εργασίες που έχετε επιλέξει με τη βοήθεια της υπηρεσίας ΑνακαινίζΩ σε έως 60 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή να επιλέξετε το πρόγραμμα άμεσης χρηματοδότησης “ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ με τον ΜΗΝΑ” με ευέλικτο πλάνο αποπληρωμής σε 6 έως 60 δόσεις και με τη δόση που εξυπηρετεί τον δικό σας μηνιαίο προϋπολογισμό.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.