Ανακαλύψτε τα οφέλη της νέας αντλίας θερμότητας αέρα-νερού Hydrosplit της LG

0

Με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού, η LG Therma V R32 Hydrosplit IWT παρέχει αξιόπιστη θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό σε κάθε σπίτι, εξοικονομώντας παράλληλα χώρο και ενέργεια.

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια πλήρη σειρά αντλιών θερμότητας αέρα-νερού (AWHP), κατάλληλες για την παροχή αξιόπιστης ψύξης, θέρμανσης και ζεστού νερού σε κάθε χώρο. Τα συστήματα AWHP χρησιμοποιούν τον αέρα ως πηγή θερμότητας μειώνοντας τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και αυξάνοντας την ενεργειακή απόδοση, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν σε νέες κατοικίες ή να αντικαταστήσουν υφιστάμενους λέβητες, επιτυγχάνοντας μεγάλη εξοικονόμηση σε κάθε επίπεδο.

Τελευταία προσθήκη στη σειρά εξελιγμένων αντλιών θερμότητας αέρα-νερού της LG είναι η νέα Therma V R32 Hydrosplit (IWT), με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού, που ξεχωρίζει για τα προηγμένα χαρακτηριστικά της, προσφέροντας ποικίλα οφέλη:

Ευκολία στην εγκατάσταση

Η νέα λύση θέρμανσης για το σπίτι THERMA V R32 Hydrosplit είναι εύκολη στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί ψυκτικές σωληνώσεις. Ειδικότερα, η εξωτερική μονάδα (ODU) συνδέεται απλά με σωληνώσεις νερού με την εσωτερική (IDU) και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον κίνδυνο διαρροής ψυκτικού μέσου στον χώρο σας.

Αξιόπιστη λειτουργία

Χάρη στους βελτιωμένους σωλήνες νερού με τα πιο αποτελεσματικά φίλτρα και τη διευρυμένη συμβατότητα με μια ποικιλία άλλων λύσεων της LG, εξασφαλίζει πιο ομαλή ροή νερού, επιτυγχάνοντας έτσι απόλυτα ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία. Έχοντας τη δυνατότητα να λειτουργεί υπό ακραίες καιρικές συνθήκες, σε θερμοκρασίες που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τους -25 ℃, παρέχει απόλυτη σιγουριά και είναι ο λόγος που προτιμάται ιδιαίτερα σε περιοχές όπου επικρατεί βαρύς χειμώνας.

R1 Compressor™

Η πρωτοποριακή λύση της LG είναι εξοπλισμένη με τον επαναστατικό συμπιεστή R1 που αυξάνει τη συνολική αποδοτικότητα και αξιοπιστία της αντλίας. Με ενεργειακή απόδοση έως και A+++ [1] προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις είτε θερμαίνει, είτε ψύχει το σπίτι ενώ εγγυάται στους χρήστες αξιόπιστη παροχή ζεστού νερού.

Ψυκτικό μέσο R32

Η Therma V R32 Hydrosplit διακρίνεται και για το μειωμένο περιβαλλοντικό της αποτύπωμα λόγω του ψυκτικού μέσου R32 χαμηλού δυναμικού θέρμανσης του πλανήτη (GWP). Ακόμη, συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δημιουργώντας περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Εξοικονόμηση κόστους

Τέλος, η αντλία THERMA V R32 Hydrosplit ελέγχει αυτόματα τη βέλτιστη παροχή, συγκρίνοντας την τρέχουσα θερμοκρασία του νερού με την επιθυμητή θερμοκρασία μέσω ειδικού αισθητήρα, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους λειτουργίας, αφού αποφεύγεται η περιττή υπερθέρμανση.

[1] Κατηγορία εποχιακής απόδοσης θέρμανσης χώρου A+++ σε Μέσες συνθήκες LWT 35 βαθμών Κελσίου με βάση το EN14825 και κατηγορία απόδοσης θέρμανσης νερού A+ με βάση το προφίλ L σύμφωνα με το EN16147.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.